Shopping Guide: Οι πιο girly πιτζάμες για τις ημέρες που μένουμε σπίτι

Για να έχεις στυλ από το πρωί ως το βράδυ.

Μπορεί ο ερχομός του Νοέμβρη να έφερε τον κατ' οίκον περιορισμό ξανά στη ζωή μας όμως εμείς δεν χάνουμε το χαμόγελό μας. Ναι, μένουμε σπίτι για να προστατεύουμε εμάς, τους συνανθρώπους και όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αφήνουμε λοιπόν για λίγο στην άκρη τα πιο επίσημα ρούχα μας αφού το επόμενο διάστημα θα μας βρει να φοράμε άνετες, ζεστές και όμορφες πιτζάμες.

Τα πρώτα κρύα της σεζόν έκαναν ήδη την εμφάνισή τους οπότε είναι ευκαιρία να βρούμε τα πιο στυλάτα σετ που θα φοράμε όσο διαβάζουμε και βρισκόμαστε εντός του σπιτιού. Επένδυσε σε μαλακά υφάσματα, τα οποία θα σου χαρίσουν αίσθηση απαλότητας και ζεστασιάς. Μην ξεχνάς πως τα ρούχα μας επηρεάζουν αρκετά τη διάθεσή μας, οπότε φρόντισε να κάνεις έξυπνες και σωστές ενδυματολογικές επιλογές για αυτή την καραντίνα.

Τα εμπορικά καταστήματα όπως γνωρίζεις παραμένουν κλειστά όμως για καλή μας τύχη ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και του online shopping. Άνοιξε το laptop, φτιάξε τσάι και κάνε μια μεγάλη ψηφιακή βόλτα σε διάφορα καταστήματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεις πολλές, διαφορετικές πιτζάμες σε όλα τα χρώματα και σχέδια ώστε να αγοράσεις αυτή που είναι πιο κοντά στο δικό σου γούστο/στυλ.

Εμείς για να στο κάνουμε ακόμη πιο εύκολο, βρήκαμε και ξεχωρίσαμε μερικά σχέδια για να πάρεις ιδέες. Θα τα βρεις όλα στη gallery που ακολουθεί.

pitzames1

ΤEZENIS

pitzames2

H&M

pitzames3

ASOS

pitzames5

TRIUMPH

pitzames4

MARKS & SPENCER

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved