5 beauty προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 5 ευρώ

Τα χρειάζεσαι όλα!

Η ομορφιά είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλα τα κορίτσια. Σίγουρα και εσύ ήδη έχεις αρχίσει να παρατηρείς τη μαμά σου όταν περιποιείται το δέρμα της και όταν βάφεται, έχεις ψαχουλέψει και επεξεργαστεί τα καλλυντικά της και … έχεις δοκιμάσει στα κρυφά μερικά από αυτά. Μπορεί ήδη να έχεις αποκτήσει και τα βασικά beauty products, που πρέπει να έχει μια έφηβη.

Έρχεται, όμως, η στιγμή που κάποιο από τα αγαπημένα σου προϊόντα αδειάζει και πρέπει να… καταλήξει στον κάδο απορριμμάτων ή την ανακύκλωση (να κοιτάς πάντα αν η συσκευασία ανακυκλώνεται!). Και παράλληλα εσύ έχεις ξεμείνει εντελώς από χαρτζιλίκι. Ή μάλλον, έχεις ελάχιστα χρήματα για να αγοράσεις κάποιο καλλυντικό ή προϊόν ομορφιάς. Τι κάνεις σε αυτήν τη φάση;

Όχι δεν ξεμένεις από την αγαπημένη σου beauty συσκευασία, αλλά… ξοδεύεις λιγότερα από πέντε ευρώ και αγοράζεις ένα από τα προϊόντα, που σου προτείνουμε στην παρακάτω λίστα και gallery. Έχουμε βρει beauty items για κάθε ανάγκη σου. Για τα χείλη, το σώμα, την επιδερμίδα του προσώπου, τα νύχια και τα μαλλιά σου. Ανακάλυψέ τα, λοιπόν, παρακάτω και προμηθεύσου αυτό που έχεις τώρα περισσότερο ανάγκη. Θα χρειαστείς λιγότερα από πέντε ευρώ! Μην το ξεχνάς αυτό! Σε συμφέρει.

THE BODY SHOP KREMA SWMATOS

THE BODY SHOP, PINK GRAPEFRUIT GEL LOTION, 4.00 €

garnier sampouan

GARNIER, BOTANIC THERAPY ALMOND MILK SOFTNESS SHAMPOO, 4.45€

erre due

ERRE DUE, BEAT NAIL LACQUER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 607, 4.60 €

APIVITA KATHARISTIKO PROSOPOU

APIVITA, MINI ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ MICELLAIRE, 4.79 €

KRAGION

DUST+CREAM, ΚΡΑΓΙΟΝ CREAMY ΝΟ 01 LIP TATTOO, 3.50 €

Διάβασε ακόμα: 6+1 body mist για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved