Shopping guide: Τα πιο trendy αρβυλάκια του φετινού χειμώνα

Βρήκαμε τα ωραιότερα παπούτσια που μπορείς να αγοράσεις.

Ήρθε η εποχή που κατεβάζουμε τα φθινοπωρινά μας ρούχα και παπούτσια αφού η θερμοκρασία πέφτει σιγά-σιγά ολοένα και πιο πολύ. Τα αρβυλάκια ή αρβύλες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή και την ντουλάπα μας τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα αφού είναι κομψά και στυλάτα. Καθημερινά κάνεις πολλές διαδρομές για να πας στο σχολείο, το φροντιστήριο και λοιπές υποχρεώσεις οπότε έχεις ανάγκη από ποιοτικά και άνετα υποδήματα.

Τον φετινό χειμώνα τα αρβυλάκια παραμένουν πρόταση και ένα από τα μεγαλύτερα trends. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, έχεις πολλούς λόγους για να επενδύσεις το χαρτζιλίκι σου στο συγκεκριμένο είδος παπουτσιών. Στην αγορά θα τα βρεις σε πολλά, εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις το ζευγάρι που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στυλ.

Τα καλά νέα είναι πως δεν είναι ακριβά ενώ μπορείς να τα φοράς κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα όπως δερμάτινα κολάν, τζιν παντελόνια, φορέματα και φούστες, οπότε σου δίνουν τη δυνατότητα για mix n' match συνδυασμούς.

Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 5 από τα ωραιότερα αρβυλάκια αυτής της σεζόν, για να πάρεις ιδέες και να εμπλουτίσεις την παπουτσοθήκη σου.

arvylakiamigato

MIGATO

arvylakiaenvie

ENVIE SHOES

arvylakiastevemadden nak

STEVE MADDEN- NAK SHOES

arvylakiatsakiris

TSAKIRIS MALLAS

arvylakiakeepfred

KEEP FRED

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved