6+1 body mist για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα

Είναι η τέλεια λύση αν το budget σου δε σου επιτρέπει να αγοράσεις ένα ακριβό άρωμα.

Το άρωμα είναι μια σοβαρή υπόθεση για όλα τα κορίτσια. Άλλες αγαπάμε τα πιο ελαφριά και λουλουδάτα αρώματα, ενώ άλλες προτιμάμε πιο βαριές μυρωδιές που γίνονται αμέσως αντιληπτές από όποιον κι αν βρεθεί γύρω μας. Άλλες πάλι θέλουμε να δοκιμάζουμε κάθε τρεις και λίγο μυρωδιές, ενώ άλλες αγαπάμε και φοράμε συνεχώς ένα συγκεκριμένο άρωμα.

Έρχονται, όμως, και οι στιγμές που… ξεμένουμε από το χαρτζιλίκι μας και ταυτόχρονα ξεμένουμε και από το αγαπημένο μας άρωμα. Δε σου έχει συμβεί κι εσένα να σου κάνει δώρο η μαμά ή ο μπαμπάς το αγαπημένο σου (λίγο ακριβό) άρωμα και να τελειώσει τη στιγμή που δεν έπρεπε; Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή το budget σου να είναι περιορισμένο; Σε καταλαβαίνουμε, αλλά ευτυχώς υπάρχει λύση!

Αντί για ένα άρωμα, λοιπόν, μπορείς να αγοράσεις ένα body mist. Ναι! Μιλάμε για ελαφριά, αρωματικά spray, τα οποία είναι πολύ οικονομικά και μπορείς κυριολεκτικά να λουστείς με αυτά. Να ψεκάζεσαι από την κορυφή ως τα νύχια.

Αν, λοιπόν, δε θες να βγεις εκτός προϋπολογισμού, αλλά παράλληλα θες να μυρίζεις υπέροχα από το πρωί ως το βράδυ, δεν έχεις παρά να δεις παρακάτω τα επτά πιο μυρωδάτα body mist, που βρήκαμε για σένα. Είναι όλα υπέροχα!

dust

DUST+CREAM, BODY MIST CHARMING FREESIA

body shop

THE BODY SHOP, PINK GRAPEFRUIT BODY MIST

SEPHORA

SEPHORA, SEPHORA COLLECTION, SCENTED BODY MIST, VHERRY BLOSSOM

MESSINIAN SPA

MESSINIAN SPA, HAIR & BODY MIST GLAMOROUS

BU

BU, BREEZY BLAST BODY MIST

ERRE DUE

ERRE DUE, BODY MIST RIVIERA BLOSSOM

SEVENTEEN

SEVENTEEN, ORANGE SENSE BODY MIST

Cover photo: @bodymistbyhoalaco

Διάβασε ακόμα: Έχεις σπυράκια; 5+1 concealer ιδανικά για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved