Βρήκαμε τα παπούτσια που πρέπει να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο

Για να κάνεις τις πιο στιλάτες εμφανίσεις σου.

Τα σχολεία άνοιξαν τις πόρτες τους και χωρίς να προλάβουμε να το συνειδητοποιήσουμε, το ημερολόγιο δείχνει ήδη Οκτώβριο. Ο ζεστός καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες μας επιτρέπουν να φοράμε για λίγο ακόμη τα καλοκαιρινά μας όμως σιγά-σιγά έρχεται η ώρα που θα βάλουμε και πάλι τα αγαπημένα μας μποτάκια, sneakers και όλα τα άλλα είδη παπουτσιών.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις η αγάπη μας για αυτά είναι παντοτινή αφού όλες έχουμε πολλά, διαφορετικά ζευγάρια με τακούνι ή χωρίς. Για τα πρωινά μας look σίγουρα θέλουμε κάτι όμορφο και άνετο, αφού θα τα φοράμε για πολλές ώρες και ίσως χρειαστεί να περπατήσουμε μεγάλες αποστάσεις. Η καλύτερη επιλογή λοιπόν για τις καθημερινές σου εμφανίσεις στο σχολείο και το φροντιστήριο είναι ένα ζευγάρι θηλυκά αθλητικά παπούτσια ή sneakers. Στα μαγαζιά υπάρχουν σε διάφορα εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα για όλα τα γούστα οπότε σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει.

Όσον αφορά τις βόλτες και τις πιο βραδινές εξόδους σου, μπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι αρβυλάκια που ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα ρούχα σου. Διαφορετικά πες ναι στα μποτάκια με τακούνι (κατά προτίμηση χοντρό), τα οποία είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θα απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό ντύσιμό σου. Εμείς για να σε απαλλάξουμε από τον κόπο της αναζήτησης, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα παπούτσια αυτής της σεζόν για να πάρεις ιδέες και να κάνεις τα ψώνια σου.

adidasapapoutsia

ΑDIDAS

adamshoespapoutsi

ADAM SHOES

maurompotakikeepfred

KEEP FRED

papoutsiaunderarmour

UNDER ARMOUR

sneakersenvieshoes

ENVIE SHOES

mpotakiakeepfred

KEEP FRED

mpotakiaenvieshoes

ENVIE SHOES

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved