Κάν'το όπως η Selena Gomez! Τα πολύ μεγάλα σκουλαρίκια είναι must

Για να πάρεις ιδέες μέχρι τις επόμενες αγορές σου.

Τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι από μια girly εμφάνιση. Όλες μας τα επιλέγουμε για να δώσουμε έξτρα glam και χαρακτήρα, αφού είναι ικανά να απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό, αδιάφορο ντύσιμό μας.

Συγκεκριμένα τα σκουλαρίκια, αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες των κοριτσιών αφού τραβούν τα βλέμματα και δείχνουν στοιχεία του προσωπικού σου στυλ. Όπως γνωρίζεις καλά, κάθε σεζόν οι τάσεις στα κοσμήματα εξελίσσονται με αποτέλεσμα τα κυρίαρχα trends να αλλάζουν κι αυτά.

Όπως όλα δείχνουν, τα μεγάλα σκουλαρίκια έρχονται για να μείνουν και να φορεθούν όσο τίποτε άλλο αυτό το φθινόπωρο. Εντυπωσιακά σχέδια, χρώματα και υλικά συνθέτουν τα πιο cool items που αξίζει να βάλεις κι εσύ στα αυτιά σου. Η αγαπημένη μας Selena Gomez φαίνεται πως ξέρει καλά να υιοθετεί πρώτη τις νέες τάσεις αφού τα επίλεξε για διάφορες φωτογραφήσεις της, χαρίζοντάς μας ωραίες εικόνες.

Eμείς για να σε απαλάξουμε από τον κόπο της αναζήτησης, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα σκουλαρίκια που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά. Θα τα βρεις όλα στην gallery που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/p/CE62PvtjHvb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved