8+1 αχρείαστα gadgets που είδαμε στο Tik-Tok και φτάσαμε να τα αγοράσουμε

Είναι παγίδα τελικά η αρχική του Tik- Tok.

Πρέπει να παραδεχθείς ότι η αρχική του Τik- Tok σε έχει επηρεάσει κατά πολύ, όχι μόνο στα videos που φτιάχνεις, αλλά και στις ηλεκτρονικές σου αγορές. Η καραντίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτές τις αγορές σου, μιας και ακόμη κι αν δεν προτιμούσες τα e-shops, αγόρασες το κατιτίς σου. Ε λοιπόν δεν είσαι η μόνη. Και εμείς κάναμε τις αγορές μας και σίγουρα επηρεαστήκαμε από τα social media.

Πόσες φορές έχεις αγοράσει κάτι που τελικά δεν το χρησιμοποίησες ποτέ; Ή ακόμη χειρότερα, πόσες φορές αγόρασες κάτι που τελικά δεν ήξερες καν τη χρήση του; Εντάξει, δεν είσαι μόνο εσύ εκεί έξω που κάνεις αχρείαστες αγορές και σε αυτό το σημείο πρέπει να μιλήσουμε για εκείνα τα προϊόντα που κάνουν βόλτες στα videos του Tik- Tok και χωρίς να μπορούμε να εξηγήσουμε το λόγο ύπαρξής τους, μπήκαμε στη διαδικασία να τα ψάξουμε στο Amazon.

Για να λέμε βέβαια και την αλήθεια, μερικά από αυτά τα προϊόντα είναι κάπως χρήσιμα τελικά. Αν έχεις μπει και εσύ σε αυτή τη διαδικασία σκέψου ποια είναι τα gadgets που έχεις αγοράσει και τελικά δεν ήταν και τόσο χρήσιμα και ρίξε και μια ματιά στην παρακάτω gallery να δεις τα προϊόντα που σου έχουμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved