Shopping guide: 5+2 κολάν για τη γυμναστική εντός και εκτός σχολείου

Βρήκαμε τι αξίζει να αγοράσεις.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι γεγονός και αυτό σημαίνει πως επιστρέφουν μαζί και οι ώρες του μαθήματος της γυμναστικής. Μην ξεχνάς πως η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την γενικότερη υγεία αλλά και την ψυχολογία σου.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να φοράς τα κατάλληλα ρούχα ώστε να έχεις ελευθερία και άνεση κινήσεων. Είμαι σίγουρη πως κανένας γυμναστής δεν θα εκτιμήσει το καινούργιο τζιν παντελόνι σου την ώρα του μαθήματος. Τα κολάν είναι μια από τις ωραιότερες και πιο αγαπημένες επιλογές που μπορείς να κάνεις για εντός και εκτός σχολείου. Είναι άνετα, ευκολοφόρετα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά ρούχα σου για να συνθέσουν ωραία ντυσίματα.

Ταιριάζουν άψογα με όλα τα t-shirt, τα φανελάκια, τα crop top και τις αθλητικές ζακέτες σου. Στα καταστήματα θα βρεις μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και το στυλ σου. Σήμερα εκτός από τα κλασικά μονόχρωμα κολάν βρίσκουμε αρκετά με διαφάνειες, σκισίματα και διάφορα μήκη που κολακεύουν το σώμα και τονίζουν τα δυνατά μας σημεία.

Εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα αγοράς, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα 7 ωραιότερα κολάν που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή. Θα τα βρεις όλα στις παρακάτω φωτογραφίες.

kolan1

PINK WOMAN

kolan2

PUMA-ASOS

KOLAN3

TOPSHOP

KOLAN5

H&M

KOLAN4

H&M

KOLAN6

PINK WOMAN

KOLAN7

NIKE-ASOS

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved