Shopping guide: Βρήκαμε τα πιο cool σχολικά είδη της φετινής χρονιάς

Για να γίνουν οι ώρες του διαβάσματος ευχάριστες.

Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ για τα καλά πια και μαζί του φέρνει το φθινόπωρο καθώς και την νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των σχολείων έχει ξεκινήσει κι εμείς σιγά-σιγά προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά γι' αυτό.

Φέτος θα είναι σίγουρα ένα αρκετά ιδιαίτερο και διαφορετικό σχολικό έτος. Η ξαφνική πανδημία του κορονοϊού άλλαξε εντελώς τα δεδομένα φέρνοντας υποχρεωτικά την μάσκα και αρκετά μέτρα προστασίας στις ζωές μας. Είναι απολύτως λογικό να νιώθεις κάπως περίεργα με όλη αυτή την κατάσταση όμως μην ξεχνάς πως πρόκειται για την υγεία και το κοινό καλό όλων.

Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να μην χαρείς τη φετινή σου φοίτηση στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο, να αποκτήσεις νέες γνώσεις, δεξιότητες και φυσικά γνωριμίες. Τα σχολικά είδη είναι απαραίτητα και γιατί να μην είναι τόσο cool όσο εσύ; Τις ημέρες αυτές μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη στα μαγαζιά και να επενδύσεις σε καινούργια τετράδια, ντοσιέ, στυλό και ό,τι άλλο νομίζεις πως θα χρειαστείς.

Εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα αγοράς, βρήκαμε τα 10 ωραιότερα girly σχολικά είδη για να πας στο θρανείο με πολύ όρεξη και στιλ. Θα τα βρεις όλα στις παρακάτω φωτογραφίες.

sxolika1

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2020- PUBLIC

sxolika2

ΣΤΥΛΌ- PUBLIC

sxolika3

ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-PUBLIC

sxolika4

ΜΟΛΥΒΟΘΗΚΗ-PUBLIC

sxolika5

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ Α6- PUBLIC

sxolika6

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΠΙΡΑΛ Α4- PUBLIC

sxolika7

ΚΟΥΠΑ- PUBLIC

sxolika8

ΞΥΣΤΡΑ- PUBLIC

sxolika9

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ- ΙΚΕΑ

sxolika10 copy

ΚΑΣΕΤΙΝΑ- ΙΚΕΑ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved