Shopping guide: Τα πιο cool μπλουζάκια για την επιστροφή στα θρανία

Βρήκαμε τα κατάλληλα t-shirt για να γυρίσεις στο σχολείο με στιλ.

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που ίσως να μην σου αρέσει και πολύ. Ο λόγος; Έχεις μόλις γυρίσει (και πιθανόν μελαγχολήσει) από τις καλοκαιρινές διακοπές και είσαι κυριολέκτικά ένα βήμα πριν την επιστροφή στα θρανία του σχολείου ή του πανεπιστημίου σου.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το shopping για να ανανεωθείς και να υποδεχθείς αισιόδοξα τη νέα σεζόν. Αυτές οι ημέρες λοιπόν είναι ιδανικές για να βγεις στα μαγαζιά και να κάνεις τα πρώτα ψώνια του φετινού φθινοπώρου.

Η νέα σχολική χρονιά επιβάλλεται να σε βρει όμορφη και στιλάτη. Τα t-shirt είναι αδιαμφισβήτητα το πιο άνετο και αγαπημένο ρούχο όλων των κοριτσιών. Μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά με τα πάντα όπως κολάν, φούστες, φόρμες και φυσικά με όλα τα τζιν παντελόνια σου.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά και διαφορετικά μπλουζάκια σε όμορφα χρώματα, εντυπωσιακά σχέδια και prints, που αξίζει να προσθέσεις στη ντουλάπα σου και να κάνεις μοντέρνες εμφανίσεις. Εμείς για να σε απαλλάξουμε από τον κόπο της αναζήτησης, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα tshirt για να πάρεις ιδέες μέχρι τις επόμενες αγορές σου.

tshirt1

PINK WOMAN

tshirt2

ASOS

TSHIRT3

H&M

TSHIRT4

MANGO

TSHIRT5

FUNKY BUDDHA

tshirt6

PINK WOMAN

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved