Shopping Guide: Βρήκαμε τα ωραιότερα κραγιόν του φετινού φθινοπώρου

Τα προϊόντα που πρέπει να προσθέσεις asap στο νεσεσέρ σου.

Ο Σεπτέμβρης ήρθε και μαζί του έρχεται το φθινόπωρο καθώς και το άνοιγμα των σχολείων/πανεπιστημίων. Με λίγα λόγια αποχαιρετάμε το καλοκαιράκι και ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες εμφανίσεις της νέας αυτής σεζόν.

Είμαι σίγουρη ότι περιμένεις πώς και πώς τις νέες κυκλοφορίες σε ρούχα και καλλυντικά για να κάνεις τις πρώτες φθινοπωρινές αγορές σου. Η αλήθεια είναι πως εμείς οι κοπέλες δεν μπορούμε να αντισταθούμε και πολύ εύκολα σε προϊόντα ομορφιάς πόσο μάλλον σε ένα ωραίο, εντυπωσιακό κραγιόν.

Ένας από τους καλύτερους και πιο άμεσους τρόπους για να ανανεωθείς είναι το shopping και μεταξύ μας όλες το ξέρουμε αυτό. Όσο ακόμη υπάρχουν προσφορές είναι ευκαιρία να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά και να επενδύσεις το χαρτζιλίκι σου σε χρήσιμες αγορές.

Τα χείλη μας είναι από τα πιο δυνατά και όμορφα στοιχεία του προσώπου και πρέπει να δείχνουν πάντα περιποιημένα και ζουμερά. Το κραγιόν είναι ο no1 τρόπος για να το πετύχεις αυτό, αρκεί να βρεις το χρώμα που σου ταιριάζει και σε αναδεικνύει. Εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα αγοράς και συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο hot κραγιόν που κυκλοφορούν στα μαγαζιά. Θα τα βρεις όλα στις παρακάτω φωτογραφίες.

kragion1

GLOSSY LIPS απόχρωση #1 - SEVENTEEN

KRAGION2

COLOUR ELIXIR LIPSTICK απόχρωση 015 Nude Rose -MAX FACTOR

kragion3

AMPLIFIED LIPSTICK απόχρωση Fast Play- MAC

kragion4

Pride Edition Shout Loud Σατινέ Κραγιόν απόχρωση 26 Harmony- NYX

kragion5

Lipfinity Velvet Matte Lipstick απόχρωση 45 Posh Pink- MAX FACTOR

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved