Shopping Guide: Τα πιο άνετα και στιλάτα sneakers για το φετινό φθινόπωρο

Θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σου.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις σε λίγες ημέρες το ημερολόγιο θα δείχνει Σεπτέμβρη και όσο περίεργο κι αν μας φαίνεται αυτό, δεν έχουμε παρά να συμβιβαστούμε.

Μπορείς πάντα να δεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και ένα από τα πλεονεκτήματα της νέας αυτής σεζόν είναι πως σιγά σιγα θα φοράμε τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά ρούχα και παπούτσια που βρίσκονται κρυμμένα εδώ και μήνες στη ντουλάπα.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τα παπούτσια αφού ένα καλό ζευγάρι είναι απαραίτητο για να περπατάς καθημερινά με άνεση και στιλ. Κακά τα ψέματα δεν υπάρχει πιο cool και ευκολοφόρετο παπούτσι από τα γνωστά σε όλες μας sneakers. Συνδυάζονται άψογα με τα τζιν παντελόνια σου, με φούστες, σορτσάκια ακόμη και φορέματα. Με λίγα λόγια μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ στο σχολείο, στη βόλτα, στο καφέ ή όταν βγεις με τις κολλητές για ποτάκι.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις το κατάλληλο για εσένα παπούτσι, το οποίο θα ταιριάζει με τη γκαρνταρόμπα και φυσικά το προσωπικό σου γούστο. Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα και συγκεντρώσαμε τα 5 πιο μοντέρνα sneakers της αγοράς για να πάρεις ιδέες μέχρι τις επόμενες αγορές σου.

papoutsi1

Η&Μ

papoutsi4

ASOS

papoutsi3

TOPSHOP

papoutsi2

H&M

papoutsi5

ASOS

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved