Shopping Guide: Τα πιο cool φορέματα για τις εμφανίσεις του φθινοπώρου

Βρήκαμε τι πρέπει να προσθέσεις στη ντουλάπα σου.

Είμαστε μια ανάσα πριν τον Σεπτέμβρη και το άνοιγμα των σχολείων. Ξέρω, σε καμία από εμάς δεν αρέσει το τέλος των διακοπών όμως όλα τα καλά τελειώνουν για να έρθουν άλλα καλύτερα. Έτσι δεν λένε;

Όπως και να έχει, οι ζεστές μέρες θα αργήσουν να φύγουν αφού στην χώρα μας ο ζεστός καιρός είναι σταθερή αξία. Το πρώτο δροσερό αεράκι και η ελαφριά ψύχρα όμως σίγουρα θα κάνουν την εμφάνισή τους τις επόμενες νύχτες μέχρι τον επίσημο ερχομό του φετινού φθινοπώρου.

Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να κατεβάσεις σιγά σιγά μερικά ρούχα με μανικάκι ή να βγεις στα μαγαζιά και να αγοράσεις τα απαραίτητα κομμάτια για τα πρώτα outfit της νέας σεζόν. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν ακόμη εκπτώσεις και προσφορές οπότε αξίζει μια βόλτα.

Τα φορέματα είναι μια απο τις πιο αγαπημένες μας επιλογές αφού μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μας βγάλει ασπροπρόσωπες. Είναι ιδανικά για το σχολείο, τη βόλτα, το σινεμά ακόμη και μια βραδινή σου έξοδο, με την προσθήκη των κατάλληλων παπουτσιών και αξεσουάρ.

Εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα φορέματα που θα βρεις στην αγορά αυτή την περίοδο. Θα τα βρεις όλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

forema1

H&M

forema5

PINK WOMAN

forema2

TOPSHOP

forema3

ASOS

forema4

M&S

forema6

PINK WOMAN

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved