Shopping Guide: Τα ωραιότερα jacket για τις εμφανίσεις του φθινοπώρου

Θα συμπληρώσουν κάθε look σου.

Το καλοκαιράκι φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του (ένα δάκρυ κύλησε κάπου εδώ) και εμείς είμαστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τις πρώτες φθινοπωρινές εμφανίσεις. Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις ότι αναφέρομαι στα πρώτα βράδια που αναγκάζεσαι να πάρεις κάτι μαζί σου αφού η ψυχρούλα κάνει αισθητή την παρουσία της.

Με λίγα λόγια έρχεται η ώρα να βγάλουμε από τη ντουλάπα τα αγαπημένα μας ρούχα για να συνθέσουμε τα look της νέας σεζόν. Ένα κομμάτι που δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου είναι το jacket. Είναι ό,τι πιο βολικό μπορείς να επιλέξεις αυτή την περίοδο για να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου και να αποφύγεις το κρύωμα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ελαφρύ μπουφάν (άρα δεν θα ζεσταθείς υπερβολικά) που όμως μπορεί να σε σώσει από το αεράκι.

Συνδυάζεται με τα πάντα όπως τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια, με φόρμες, ακόμη και με σορτσάκια. Υπάρχει στην αγορά σε πολλές διαφορετικές υφάνσεις, σε αθλητικό ή λίγο πιο επίσημο στυλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σου ώστε να το εντάξεις στα φθινοπωρινά σου ντυσίματα. Εμείς για να σε βγάλουμε από τον κόπο της αναζήτησης, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα jacket που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά. Θα τα βρεις όλα στις παρακάτω φωτογραφίες.

tzaket1

H&M

tzaket2

ASOS

tzaket3

ASOS

tzaket4

TOPSHOP

tzaket5

FUNKY BUDDHA

tzaket6

MARKS & SPENCER

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved