Διακοπές τελευταία στιγμή; Όλα όσα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου

Βρήκαμε τα 5 πράγματα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσεις.

Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει όμως οι διακοπές συνεχίζονται κανονικά αφού η ζέστη καλά κρατεί. Μπορείς λοιπόν ακόμη να φύγεις 2-3 μέρες σε κάποιον προορισμό για να χαρείς τον ήλιο και τη θάλασσα με το παρεάκι ή την οικογένειά σου.


Ξέρουμε καλά πως για εμάς τις κοπέλες η βαλίτσα δεν είναι και πιο εύκολη υπόθεση αφού θέλουμε να πάρουμε μαζί μας όσα περισσότερα πράγματα γίνεται. Επειδή αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό, σου έχουμε τη λύση. Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα 5 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη τσάντα των διακοπών σου. Πρόκειται για τα πιο απαραίτητα τα οποία αρκούν για να δείχνεις πάντα κομψή και περιποιημένη. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα ανακαλύψεις όλα.


1) Jean σορτσάκι

sortsaki


Μπορείς να το φορέσεις στην παραλία, στην καφετέρια, στη βόλτα, ακόμη και σε μια νυχτερινή σου έξοδο. Συνδυάζεται με τα τοπάκια, τα t-shirt και τα πουκάμισά σου και είναι το ρούχο που θα σου λύσει τα χέρια.


2) Μαύρο φόρεμα

forema1


Ιδανικό για τις βραδινές σου εξόδους. Φόρεσέ το με ένα ζευγάρι πέδιλα ή σανδάλια. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε mini ή maxi φόρεμα αφού είναι και τα δύο εξίσου εντυπωσιακά.


3) Γυαλιά ηλίου

gyalia


Απαραίτητα για όλη την ημέρα αφού προστατεύουν τα μάτια σου από τον καυτό ήλιο ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν στυλ στο ντύσιμό σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα αναβαθμίσει ακόμη και το πιο αδιάφορο look.


4) Ολόσωμη φόρμα

forma


Το πιο άνετο ρούχο για το ταξίδι, τη βόλτα και γενικότερα για ολόκληρη την ημέρα. Υπάρχει σε μορφή σορτς και σε παντελόνι για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.


5) Crop top

mplouzaki1


Το μπλουζάκι που θα φοράς κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού ταιριάζει άψογα με τα σορτς, τα παντελόνια ή τις φούστες σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved