OMG! H αγαπημένη μάσκαρα της Gigi Hadid κοστίζει 11€

Και μπορείς να την κάνεις δική σου σήμερα κιόλας!

H Gigi Hadid βρίσκουμε πως είναι από τα ομορφότερα κορίτσια εκεί έξω και δεν είμαστε οι μόνες. Πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες, πασαρέλες, διαφημιστικά και είναι το πρόσωπο major εταιριών καλλυντικών. Αυτό που μας αρέσιε όμως περισσότερο είναι το ότι μιλάμε για ένα απλό κορίτσι! Ενώ έχει πρόσβαση στα ακριβότερα προϊόντα και φυσικά το budget για να τα αποκτήσει, εκείνη προτιμά οικονομικά και καλά προϊόντα όπως για παράδειγμα τη νεότερη μάσκαρα της Maybelline New York!

maybelline 43621837 196121577962663 3058031829480807086 n

Η Snapscara από τη Mabelline New York έφτασε μόλις στα καταστήματα και τη λατρέψαμε πριν ακόμα μάθουμε πως είναι η αγαπημένη της Gigi! Έχει απίστευτη φόρμουλα που μεταμορφώνει τις βλεφαρίδες και κυκλοφορεί στα πιο απίθανα χρώματα. Ακόμα, είναι η μάσκαρα που αφαιρείται ΜΟΝΟ με νερό! Ναι, καλά διάβασες, αφαιρείται μόνο με νερό και είμαστε obsessed!


https://www.instagram.com/p/BpFFQdYAFti/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Το καλύτερο από όλα είναι όμως η τιμή της. Βλέπεις, η Snapscara κοστίζει μόλις 11€ και βρίσκουμε πως είναι πραγματικό steal! Έχοντας ΚΑΙ το stamp of approval της Gigi πιστεύουμε πως θα γίνει ανάρπαστη γι᾽αυτό τρέξε να την προλάβεις πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved