Shopping Guide: 5+1 φούστες που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Οι ωραιότερες φούστες για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, βρισκόμαστε κυριολεκτικά στην καρδιά του καλοκαιριού. Η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και πιο πολύ κάθε μέρα με αποτέλεσμα να ψάχνουμε ρούχα που είναι άνετα και ταυτόχρονα μας δροσίζουν.

Μια από τις πιο ωραίες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι η αγαπημένη μας μίνι φούστα. Φοριέται πραγματικά από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάζεται με τα πάντα. Ένα t-shirt και μια φούστα αρκούν για να δείχνουν κομψά τα πρωινά σου look. Όσον αφορά τις απογευματινές σου βόλτες, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντικαταστήσεις το μπλουζάκι με ένα πουκάμισο ή ένα εντυπωσιακό τοπ και να τραβήξεις τα βλέμματα με το στιλ σου.

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με μια μίνι φούστα δεν τελειώνουν ποτέ αφού ταιριάζει άψογα με τα κορμάκια ή τα crop top σου για μια πιο βραδινή εμφάνιση. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις αξεσουάρ ή ένα ζευγάρι πέδιλα για να ολοκληρώσεις επιτυχώς το ντύσιμό σου. Στην αγορά θα βρεις φούστες σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υφάσματα. Το μόνο που μένει είναι να βρεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπο, το γούστο και το στιλ σου.

Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα τις 6 ωραιότερες φούστες που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα και να δείχνεις περιποιημένη. Θα τις βρεις όλες στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

PINK WOMAN

fousta6
fousta1

ASOS

fousta2

ASOS

fousta3

H&M

fousta4

PINK WOMAN

fousta5

PINK WOMAN

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved