Shopping Guide: Τα πιο στιλάτα αλυσιδάκια για τα γυαλιά σου

Θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σου.

Τα γυαλιά ηλίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού και όχι μόνο. Καθημερινά τα χρειαζόμαστε για να προστατεύουμε τα μάτια μας και φυσικά για να βλέπουμε καλύτερα κάτω από τον δυνατό ήλιο.

Εμείς τα κορίτσια όπως πολύ καλά γνωρίζεις έχουμε συνήθως 12727 πράγματα μέσα στην τσάντα μας οπότε σε περίπτωση που ψάχνεις τα γυαλιά σου, η αναζήτησή τους δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση.

Δεν υπάρχει κανένας όμως λόγος να ανυσηχείς γιατί σου έχουμε καλά νέα. Η νέα τάση του καλοκαιριού στα αξεσουάρ είναι ό,τι πιο στιλάτο και πρακτικό κυκλοφορεί. Ο λόγος για τα αλυσιδάκια που κρεμάμε στα γυαλιά ηλίου (ή μυωπίας) μας. Είναι μοντέρνα, βολικά και σου λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια. Βάζοντας μια αλυσίδα στα γυαλιά σου τους δίνεις μια ολοκαίνουργια όψη ενώ μπορείς να τα φοράς ακόμη και στο λαιμό.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά και εντυπωσιακά αλυσιδάκια ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο, το στιλ και τα γυαλιά σου. Εμείς βρήκαμε 5 από τα ωραιότερα και σου τα παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ALYSIDA1

H&M

JAMJAR

alysida4

ASOS

alysida3
ALYSIDA2

H&M

ALYSIDA5

JAMJAR

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved