Τα 5+1 ωραιότερα κραγιόν για τα καλοκαιρινά σου μακιγιάζ

Βρήκαμε τι ακριβώς πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και μας καλεί να κάνουμε τις πιο δροσερές, ανάλαφρες εμφανίσεις μας. Άλλωστε είναι γεγονός πως όλα είναι λίγο πιο όμορφα αυτή την περίοδο ακόμη και το δέρμα σου. Η μαυρισμένη επιδερμίδα δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ οπότε μερικά προϊόντα-κλειδιά όπως το αγαπημένο σου κραγιόν αρκούν για να δείχνεις περιποιημένη και λαμπερή.

Το νεσεσέρ σου επιβάλλεται να περιέχει διάφορα κραγιόν σε υγρή η κλασική μορφή ώστε να επιλέγεις χρώματα σύμφωνα με το ντύσιμό σου. Οι τόνοι του ροζ, κόκκινου και πορτοκαλί είναι must για τις ημέρες των διακοπών και θα σου χαρίσουν άμεσα τη πιο νεανική, cool και φρέσκια όψη.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσεις ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων. Πάρε λοιπόν τη φίλη σου και ξοδέψτε έξυπνα το χαρτζιλίκι αγοράζοντας τα κραγιόν της αρεσκείας σας. Εμείς για να στο κάνουμε λίγο πιο εύκολο, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα 5+1 ωραιότερα lipstick της αγοράς για τα μάτια σου μόνο. Θα τα βρεις όλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

kragion2

EXTRA CREAMY ROUND LIPSTICK απόχρωση Fire - NYX

KRAGION5

LIP GLOSS SHINE BOMB απόχρωση Φούξια- DUST&CREAM

kragion6

CREAM LIP STAIN METAL απόχρωση Blazing Sun- SEPHORA

kragion3

COLOR SENSATIONAL SHINE COMPULSION LIPSTICK απόχρωση Magenta- MAYBELLINE

kragion4

ΚΡΑΓΙΟΝ BEAUTY LINE- DUST&CREAM

KRAGION7

Advanced Care Lipstick Glossy απόχρωση Papaya- RADIANT

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved