Shopping Guide: Τα πιο cool visor καπέλα για την παραλία

Θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει πόσο σημαντική είναι η χρήση του καπέλου για τις εμφανίσεις σου στην παραλία ή σε μέρη όπου θα βρίσκεσαι για ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο.

Με λίγα λόγια είναι απαραίτητο αφού σε προφυλάσσει από μια πιθανή ηλίαση ενώ ταυτόχρονα δίνει στιλ και άποψη στο ντύσιμό σου. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη καπέλων όπως το κλασικό ψάθινο, το καπέλο τύπου jockey κλπ. Μια νέα, ενδιαφέρουσα και cool εκδοχή μπήκε από την προηγούμενη σεζόν στις ζωές μας και δν είναι άλλη από το visor hat.

Μοιάζει αρκετά με αυτό που φορούν οι κοπέλες στο tennis και είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να εξασφαλίσεις την σκιά αλλά και την άνεση κατά την παραμονή σου στη θάλασσα ή και αλλού. Στα καταστήματα μπορείς να βρεις αρκετά visor καπέλα σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που αξίζει να εντάξεις στα καλοκαιρινά σου look.

Συνέχισε να διαβάζεις γιατί εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα πιο cool visor καπέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Θα τα βρεις όλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

https://www.instagram.com/p/CCvuaUtjbC_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
kapelo1

H&M

kapelo2

H&M

kapelo3

ASOS

kapelo4

H&M

kapelo5

M&S

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved