Shopping Guide: Βρες το bronzer που θα σου χαρίσει ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου.

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά πια και το πιο πιθανό είναι εσύ να διαβάζεις αυτές τις γραμμές από τον προορισμό των φετινών διακοπών σου. Τα καλλυντικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι από τη ρουτίνα ομορφιάς σου και σίγουρα χρειάζεσαι μερικά για τα καθημερινά σου μακιγιάζ.

Ένα από τα προϊόντα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου είναι το bronzer. Ίσως να το έχεις ακούσει με διαφορετική ονομασία αφού συχνά ακούγεται ως τερακότα αλλά ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Το bronzer κυκλοφορεί συνήθως σε πούδρα ή σε κρεμώδη υφή και μπορεί να έχει μία απόχρωση ή και περισσότερες. Στόχος του είναι να πλησιάσει το χρώμα που παίρνει το δέρμα σου από την έκθεση στον ήλιο και να του χαρίσει μια πιο σοκολατένια απόχρωση μαζί με λάμψη.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα με είδη ομορφιάς και είναι ιδιαίτερα οικονομικό. Το μόνο που απαιτεί λίγη προσοχή είναι στο να βρεις τη σωστή απόχρωση για εσένα ώστε να μην δημιουργηθεί δυσχρωμία στο πρόσωπό σου.

Εμείς για να σε απαλλάξουμε από τον κόπο της αναζήτησης, βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα bronzer που κυκλοφορούν στην αγορά, για να εμπλουτίσεις τη beauty bag σου και να φτιάξεις τα ωραιότερα καλοκαιρινά look.

bronz1

CREME BRONZER- MAX FACTOR

BRONZ2

FOILED SHADOW BRONZER- MAC

BRONZ3

BRONZING POWDER- RIMMEL

BRONZ4

CALIFORNIA BEAMIN' FACE & BODY BRONZER- NYX

BRONZ5

AMBRE SOLAIRE NATURAL BRONZER ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ- GARNIER



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved