Shopping Guide: Τα ρούχα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση κατά τη διάρκεια των εξετάσεων

Όλα όσα πρέπει να φορέσεις για να εκπέμπεις θετική ενέργεια.

Η αντίστροφη μέτρηση για το χτύπημα του κουδουνιού που θα σημάνει την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων έχει ξεκινήσει. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι σε πανικό όμως αγαπημένη μου αναγνώστρια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνεις την ψυχραιμία σου.

Τα ρούχα σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία μας οπότε μπορείς να επενδύσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι για να νιώθεις θετικά και όμορφα το διάστημα των εξετάσεων.

Προτίμησε φωτεινά χρώματα, παιχνιδιάρικα σχέδια ή υφάσματα που σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Αυτός άλλωστε είναι ο κυριότερος σκοπός ενός ενδύματος: να σε αφήνει να αναδείξεις την προσωπικότητά σου.

Οι υψηλές θερμοκρασίες απαιτούν ανάλαφρα ρούχα οπότε καλό θα ήταν να επενδύσεις σε δροσερά τοπ, φούστες, φορέματα ή ολόσωμες φόρμες για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Εμείς για να σε απαλλάξουμε από τον κόπο του ψαξίματος, συγκεντρώσαμε στις παρακάτω φωτογραφίες μερικά από τα ωραιότερα ρούχα, που φορώντας τα θα ανεβάσεις την ψυχολογία σου στα ύψη.

Δες και μόνη σου...

photo1 copy

ΤΟΠ- PINK WOMAN

PHOTO3 copy

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ- TOPSHOP

PHOTO7 copy

ΦΟΥΣΤΑ- MANGO

PHOTO2 copy

FLORAL ΦΟΡΕΜΑ- PINK WOMAN

PHOTO4 copy

TOΠ- TOPSHOP

photo5

T-SHIRT ΦΟΡΕΜΑ- H&M

PHOTO6 copy

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ- FUNKY BUDDHA

PHOTO8

ΤΟΠ- MANGO

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved