Shopping Guide: Τα ωραιότερα headpieces για τη παραλία

Βρήκαμε τα καπέλα, τις στέκες και τις μπαντάνες που αξίζει να φορέσεις αυτό το καλοκαίρι.

Τα μπάνια στη θάλασσα έχουν ξεκινήσει για τα καλά ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο. Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου μας καλεί να απολαύσουμε τις ανέμελες βόλτες καθώς και τις ατελείωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο, δίπλα στο κύμα.

Έχουμε τονίσει πόσο σημαντικό είναι να προστατεύεσαι από την ηλιακή ακτινοβολία γι' αυτό το καπέλο κρίνεται απαραίτητο αξεσουάρ για το beach look σου και όχι μόνο. Όσον αφορά το στιλ, μπορείς να επιλέξεις άφοβα μια στέκα ή μπαντάνα για να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου. Άλλωστε αποτελούν το πιο hot item της σεζόν και είναι αυτά που μπορούν να σε σώσουν τις μέρες που τα μαλλιά σου είναι εντελώς ατιμέλητα.

Στα καταστήματα υπάρχουν άπειρα headpieces σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υφάσματα ώστε να διαλέξεις αυτό που θεωρείς ότι σου ταιριάζει καλύτερα. Εμείς για να σε βγάλουμε από τον κόπο της αναζήτησης, συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα καπέλα, στέκες και μπαντάνες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή για να πάρεις ιδέες και να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου.

Διάβασε επίσης: EveryDay love: Πώς θα διατηρήσεις τη σχέση σου όταν η απόσταση σας κρατά μακριά

photo1

H&M

PHOTO4

ASOS

PHOTO6

TOPSHOP

PHOTO2

H&M

PHOTO5

ASOS

PHOTO3

H&M

PHOTO7

TOPSHOP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved