Κάντο όπως η Kylie Jenner! Βρήκαμε τα ωραιότερα V μπικίνι της σεζόν

Φορώντας τα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, διανύουμε ήδη την καλοκαιρινή περίοδο. Βέβαια αυτό συνεπάγεται με την αρχή των εξετάσεων, όμως οι μέρες που θα είσαι όλη μέρα αραχτή στην παραλία, είναι πιο κοντά από ποτέ.

Αρκετές από τις αγαπημένες μας celebs έχουν φορέσει τα μαγιό τους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις βουτιές στις πισίνες τους. Φυσικά δεν ξεχνούν να μας κρατούν ενήμερες, αφού φροντίζουν να γεμίζουν το Instagram με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

https://www.instagram.com/p/CAgHB8BnfKE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγο καιρό οι φωτογραφίες που πόσταρε η Kylie Jenner στον προσωπικό της λογαριασμό, έφεραν πρόωρα τον καύσωνα. Η νεαρή δισεκατομμυριούχος έβαλε το neon v μπικίνι της και πόζαρε μέσα στην πισίνα του σπιτιού της. Όπως ήταν φυσικό επόμενο, οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν και τις χάρισαν περισσότερα από 7 εκατομμύρια likes.

Εμείς όμως σταθήκαμε στο μοντέρνο, ψηλόμεσο v μπικίνι της που αποτελεί μεγάλη τάση για το φετινό καλοκαίρι. Αν λοιπόν θέλεις να είσαι in fashion σαν την αγαπημένη σου celeb, βρήκαμε τα μαγιό που αξίζει να αγοράσεις. Δες τα όλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν...

bikini1

TOPSHOP

bikini5

ASOS

bikini3

H&M

bikini6

MANGO

bikini4

H&M

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved