Shopping guide: Σου βρήκαμε τα πιο αποτελεσματικά αντηλιακά προσώπου για το καλοκαίρι 2020

Για να προστατευθείς από τον καυτό ήλιο.

Είμαστε και επίσημα πια σε καλοκαιρινό mood αν και οι περισσότερες έχουν ήδη κάνει τα πρώτα μπάνια του φετινού καλοκαιριού. Οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες των περασμένων ημερών μας επέτρεψαν να χαρούμε με το παραπάνω τον ήλιο και τη θάλασσα.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα πόσο σημαντικό είναι να προστατεύεσαι από την ηλιακή ακτινοβολία αφού είναι πολύ επιβλαβής για το δέρμα και την γενικότερη υγεία σου. Το 60-80% της συνολικής δράσης της, το έχουμε αποκτήσει μέχρι το 18ο έτος της ζωής μας από την συσσωρευμένη έκθεση στον ήλιο.

Κάπου εδώ υπάρχει μια απαραίτητη προσθήκη στην τσάντα παραλίας σου και όχι μόνο. Καθημερινά πρέπει να προφυλάσσεις όσο καλύτερα μπορείς το πρόσωπό σου, χρησιμοποιώντας ένα ποιοτικό αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας.

Στα καταστήματα ομορφιάς καθώς και σε πολλά super market ή φαρμακεία θα βρεις μεγάλη ποικιλία αντηλιακών προσώπου ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο για σένα και τις ανάγκες του δέρματός σου. Εμείς για να στο κάνουμε λίγο πιο εύκολο, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα της αγοράς στις παρακάτω φωτογραφίες..

sun1

AMBRE SOLAIRE ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ MIST ΠΡΟΣΩΠΟΥ-GARNIER

sun2

ΣΕΤ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ- APIVITA

sun3

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ- AVENE

sun4

IDEAL SOLEIL ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ- VICHY

sun5

PIZ BUIN - HYDRO INFUSION FACE CREAM

sun6

GARNIER- AMBRE SOLAIRE BB CREAM MEDIUM

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved