Shopping Guide: Τα πιο μοδάτα crop tops για τις καλοκαιρινές βόλτες σου

Βρήκαμε τα ωραιότερα μπλουζάκια της σεζόν για τα μάτια σου μόνο.

Τα εμπορικά καταστήματα έχουν ανοίξει εδώ και λίγο καιρό και είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσεις τις πρώτες καλοκαιρινές αγορές σου αφού τα περισσότερα μαγαζιά έχουν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που έκαναν νωρίς την εμφάνισή τους φέτος, μας ανάγκασαν να κατεβάσουμε asap τα πιο αέρινα και καλοκαιρινά ρούχα μας. Ως γνωστόν τα μπλουζάκια είναι από τα πράγματα που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγοράζουμε ακόμη κι αν έχουμε άπειρα στην κατοχή μας. Συνδυάζονται κυριολεκτικά με τα πάντα όπως τα τζιν παντελόνια, τις φούστες ή τα κολάν σου και φοριούνται άνετα από το πρωί ως το βράδυ.

Τα crop top, τα κοντά αυτά μπλουζάκια που αφήνουν λίγο ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς, είναι από τα αγαπημένα μας για αυτή την εποχή. Αρχικά είναι άνετα, δροσερά και θα σε κρατήσουν στιλάτη όλη την ημέρα. Μπορείς να τα βάλεις στην βόλτα, στην παραλία και φυσικά σε μια βραδινή σου έξοδο, για να τραβήξεις τα βλέμματα.

Φέτος βλέπουμε να κυριαρχούν τα crop top με βολάν, εντυπωσιακά χρώματα ή prints. Tα μονόχρωμα παραμένουν σταθερή αξία και αποτελούν την no1 επιλογή για όλες τις ώρες ενώ τα πιο ιδιαίτερα ταιριάζουν καλύτερα σε ένα πιο βραδινό ντύσιμο.

Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς και βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα crop top που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να πάρεις ιδέες μέχρι τις επόμενες αγορές σου.

asos2

ASOS

hm1

H&M

topshop2

TOPSHOP

pink

PINK WOMAN

topshop1

TOPSHOP

hm2

H&M

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved