Shopping Guide: Σου βρήκαμε τα πιο στιλάτα καπέλα για τη παραλία

Βρήκαμε τα ωραιότερα καπέλα της αγοράς για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Το φετινό καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα απ' ότι το περιμέναμε και η αλήθεια είναι πως ο καιρός είναι ιδανικός για τις πρώτες βουτιές στην κοντινότερη παραλία. Εκτός από την μάσκα προστασίας που αποτελεί το no1 αναγκαίο αξεσουάρ αυτή την περίοδο, υπάρχει κάτι ακόμη που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από την τσάντα σου.

Αν δεν το έχεις ήδη μαντέψει, αναφερόμαστε στο καπέλο θαλάσσης το οποίο εξασφαλίζει την προστασία σου από την ηλιακή ακτινοβολία και ταυτόχρονα αναβαθμίζει σημαντικά το beach look σου. Τα τελευταία χρόνια το καπέλο δεν φοριέται μόνο για να αποφύγεις το κάψιμο του ηλίου τις καυτές ημέρες αλλά αποτελεί κομμάτι-κλειδί στο street style ντύσιμο. Επιπλέον μπορεί να σε σώσει όταν τα μαλλιά σου είναι αχτένιστα αφού φορώντας το δεν θα το παρατηρήσει κανείς.

Φέτος είναι πολύ στη μόδα τα μεγάλα καπέλα, τα ψάθινα, καπέλα με εντυπωσιακά σχέδια ή print και φυσικά το διαχρονικό baseball cap που μπορεί να φορεθεί από το πρωί στην θάλασσα, στη βόλτα ακόμη και σε μια βραδινή σου έξοδο.

Εμείς κάναμε έρευνα αγοράς και συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά, μοντέρνα καπέλα για να πάρεις ιδέες και να πραγματοποιήσεις τις ωραιότερες εμφανίσεις σου στη παραλία με πολύ στιλ.

ASOS1

ASOS

HM1

H&M

PINKWOMAN

PINK WOMAN

topshop2

TOPSHOP

HM2

H&M

TOPSHOP1

TOPSHOP

PINKWOMAN2

PINK WOMAN

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved