Shopping Guide: Οι πιο μοδάτες τσάντες θαλάσσης για την παραλία

Οι ωραιότερες τσάντες για τις εμφανίσεις σου στη θάλασσα.

Κάθε μέρα που περνά ο καυτός ήλιος μας κάνει να θέλουμε να μεταφερθούμε εδώ και τώρα σε κάποια παραλία. Αν ανήκεις σε αυτές που δεν έχουν διάβασμα ούτε άλλες υποχρεώσεις και έκαναν ήδη αρκετά μπάνια, είσαι πολύ τυχερή.

Η αλήθεια είναι πως κάθε κοπέλα θέλει το beach look της να είναι προσεγμένο αν και το καλοκαίρι φημίζεται για τις πιο χαλαρές, ατημέλητες εμφανίσεις. Μην ξεχνάς πως στο μπάνιο θα σε δει αρκετός κόσμος και είναι πολύ πιθανό να γίνεις αιτία θαυμασμού, κυρίως όταν φοράς ένα μοντέρνο, εντυπωσιακό σύνολο.

Η παραμονή σου στη θάλασσα είναι συνήθως πολύωρη και φυσικά δε γίνεται να μην κουβαλήσεις το πορτοφόλι σου, μια αλλαξιά ρούχα ή κάποια άλλα προσωπικά είδη. Η τσάντα θαλάσσης είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που θα σου δώσει τη λύση, αφού έχει μεγάλη χωρητικότητα και ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει το ντύσιμό σου.

Στην αγορά υπάρχουν διάφορες beach bags από ανθεκτικά υλικά που δε φθείρονται εύκολα στον ήλιο. Για ακόμη μια χρονιά είναι πολύ στη μόδα οι πλαστικές αλλά και οι ψάθινες τσάντες που είναι ιδιαίτερα κομψές ενώ θα σου χαρίσουν extra στιλιστικούς πόντους.

Εμείς για να σε απαλλάξουμε από τον κόπο της αναζήτησης, κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα βρεις τις ωραιότερες τσάντες θαλάσσης σε διάφορα σχέδια, χρώματα και στιλ για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

1 copy

H&M

2 copy

H&M

pinkwoman

PINK WOMAN

3

ASOS

5 copy

MANGO

4 copy

ASOS

7 copy

H&M

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved