Shopping Guide: οι ωραιότερες σαγιονάρες για τη παραλία

Βρήκαμε τις πιο cool σαγιονάρες για να κάνεις τα πρώτα σου μπάνια με στιλ.

Η καραντίνα έληξε και εμείς μετράμε ήδη αντίστροφα για τα πρώτα μπάνια. Η θερμοκρασία ανεβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο με αποτέλεσμα οι πιο τολμηρές να έχουν ήδη κάνει τις βουτιές τους. Άλλες πάλι προτίμησαν να χαρούν τον καυτό ήλιο και να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία δίπλα στο κύμα.

Το διάστημα αυτό οι περισσότερες έχουμε πολύ λίγο διάβασμα αφού τα σχολεία και τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά ενώ πραγματοποιούνται ελάχιστες παραδόσεις με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης. Εσύ που δίνεις πανελλήνιες, έχεις το πλεονέκτημα να διαβάζεις από την άνεση του σπιτιού χωρίς περεταίρω υποχρεώσεις. Μη διστάσεις λοιπόν να πάρεις το βιβλίο σου, να φορέσεις τις σαγιονάρες σου και να πας μια αναζωογονητική βόλτα στη παραλία (πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και φορώντας τη μάσκα σου).

Οι σαγιονάρες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού και ολοκληρώνουν το ντύσιμο παραλίας. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι λίγες αυτές που τις φορούν καθημερινά ακόμη και μέσα στο σπίτι αφού είναι άνετες και δεν ζεσταίνουν το πόδι. Στην αγορά θα βρεις άπειρες επιλογές από παντόφλες σε εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια ώστε να καταλήξεις σε αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στο προσωπικό σου στιλ. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις ωραιότερες σαγιονάρες που κυκλοφορούν στην αγορά για να πάρεις ιδέες μέχρι τις επόμενες αγορές σου.

HM

H&M

5

ASOS

3

TOPSHOP

FLIPFLOPS2 copy

H&M

4

ASOS

BLACKFLIPFLOPS

MARKS & SPENCER

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved