Οι πιο οικονομικές ξαπλώστρες για το μπαλκόνι και για όποια παραλία θες

Για να μαυρίσεις στο σπίτι και να πηγαίνεις σε κάθε μη οργανωμένη παραλία.

Ήμασταν σχεδόν δύο μήνες μέσα στην καραντίνα και ήταν στιγμές που βαριόμασταν σε βαθμό που δεν μπορούμε να το περιγράψουμε. Σαφώς δεν είχαμε άλλη εναλλακτική, αφού ο εγκλεισμός ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να αρχίσουμε να ξεφεύγουμε σιγά-σιγά από αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε. Η βαρεμάρα, όμως, ήταν βαρεμάρα.

Στην αρχή, αρχίσαμε να ασχολούμαστε με όλα εκείνα τα πράγματα που μας αρέσουν γενικά. Θα είναι ένα βιβλίο, θα είναι, μία σειρά, το Extraction του Hemsworth, για το οποίο όλοι μιλούσαν. Ήταν, τέλος πάντων, αυτό που ευχαριστούσε τον καθένα.

Αναμενόμενα σε κάποια φάση, ήρθαν και οι αγορές. Μπήκαμε στα διάφορα διαδικτυακά καταστήματα κι ανοίξαμε ίσα με είκοσι καρτέλες στον browser, προσπαθώντας να διαλέξουμε μόνο μερικά και να διασώσουμε κάποια από τα χρήματα που είχαμε στη διάθεσή μας.

Τελικά, όμως, άλλη αγορά ήταν αυτή που τελικά αξιοποιήσαμε και συνεχίζουμε να αξιοποιούμε στο έπακρο: Μία ξαπλώστρα. Το πρωί, τη βγάζουμε στο μπαλκόνι ή την ταράτσα, φοράμε το μαγιό κι αρχίζουμε την ηλιοθεραπεία. Το απόγευμα, φτιάχνουμε ένα smoothie και χαλαρώνουμε. Το bonus; Θα μπορείς να πηγαίνεις σε όποια θάλασσα θες, αφού θα έχεις την ξαπλώστρα μαζί και θα είσαι άνετα ακόμα και σε μη οργανωμένη παραλία.

Γι’ αυτό, λοιπόν, βρήκαμε μερικές σούπερ επιλογές, ώστε να προμηθευτείς κι εσύ τη δικιά σου.

shopping xaplwstra

Ξαπλώστρα Θαλάσσης Αλουμινίου Γκρι Μπεζ, Public

shopping xaplwstra3

Hamo, Ikea

shopping xaplwstra2

Φουσκωτή Ξαπλώστρα, Public

shopping xaplwstra4

Hamo, Ikea

Διάβασε επίσης: Shopping Guide: Tα ωραιότερα crop top για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου (photos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved