Shopping Guide: Τα μαγιό που ανυπομονούμε να φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι

Τα ωραιότερα μαγιό της σεζόν για τα μάτια σου μόνο.

Είναι πολύ πιθανό να μην πρόλαβες να φορέσεις όλα τα αέρινα, ανοιξιάτικα ρούχα σου αφού το προηγούμενο διάστημα βρισκόσουν κλεισμένη στο σπίτι τηρώντας τη κοινωνική αποστασιοποίηση.

Τα καλά νέα είναι πως οι μέρες της καραντίνας οδεύουν αισίως προς το τέλος τους και ταυτόχρονα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα (εννοείται με προσοχή και πάντα ακολουθώντας τα μέτρα ασφαλείας).

Η θερμοκρασία κάθε μέρα που περνά ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα οι πιο τολμηρές να έχουν ήδη βάλει το μαγιό τους και να βολτάρουν στη ταράτσα ή το μπαλκόνι με την ελπίδα ότι θα μαυρίσουν. Κάπως έτσι φίλη μου η ηλιοθεραπεία στα χρόνια της καραντίνας αποτελεί γεγονός. Ως γνωστόν εμείς οι κοπέλες μπορεί να έχουμε δεκάδες μπικίνι και ολόσωμα μαγιό στη κατοχή μας, όμως πάντα θα υπάρχει λίγος χώρος στη ντουλάπα για ένα ακόμη.

Κάθε χρόνο οι τάσεις στα μαγιό αλλάζουν και βλέπουμε νέα σχέδια, κοψίματα και print να κλέβουν τη παράσταση και να μας καλούν να κάνουμε τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις στη παραλία. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις άνετα μέσα στο μαγιό σου γι' αυτό ποτέ μην επιλέγεις με βάση το τι είναι στη μόδα αλλά σύμφωνα με το σωματότυπο και το προσωπικό σου γούστο.

Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα με σκοπό να βρούμε τα ωραιότερα και τα πιο trendy μαγιό που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά. Το αποτέλεσμα θα το βρεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να πάρεις ιδέες και να τα προσθέσεις στην επόμενη λίστα αγορών σου.

hm1

H&M

hm2

H&M

3

TEZENIS

4

TEZENIS

BIKINI

ASOS

BLUE

ASOS

GREEN

ASOS

8

TOPSHOP

9

CALZEDONIA

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved