Shopping Guide: Τα ωραιότερα ρούχα για τις μέρες που μένουμε σπίτι

Βρήκαμε τι θα φοράς για να έχεις άνεση και στιλ ακόμη και τις μέρες της καραντίνας.

Τι και αν βάλαμε μαρτάκι στο χέρι μας, ο Μάρτιος δεν πήγε και πολύ καλά( μας έκαψε για την ακρίβεια) μέχρι που ήρθε ο Απρίλιος χωρίς καν να το καταλάβουμε. Η άνοιξη είναι εδώ πιο πολύ από ποτέ και αντί να περιμένουμε τις διακοπές του Πάσχα για να ξεκουραστούμε, είμαστε ήδη σε μόνιμες διακοπές ,σχεδόν ένα μήνα τώρα.

Αυτό ισοδυναμεί με άπειρες ώρες λιώσιμο στον καναπέ βλέποντας Netflix, ξεσκόνισμα στα βιβλία, μαγειρική (έχουμε αδειάσει τα ντουλάπια λέμε) και πολλές ώρες ελεύθερου προσωπικoύ χρόνου. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη φάση της ζωής σου( σίγουρα όχι) όμως πρέπει να προσπαθήσεις να δεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Το να διατηρείς καλή ψυχολογία θα σε βοηθήσει να αντέξεις το μεγάλο χρονικό διάστημα της καραντίνας που υπολείπεται. Άρα μείνε μακριά από αρνητικές σκέψεις και το ημερολόγιο και δες την κάθε μέρα σαν διαφορετική. Αν λοιπόν το περιγράφαμε με μαθηματικό τρόπο θα ήταν κάπως έτσι: Καραντίνα= ευκαιρία να κάνεις όλα αυτά που δεν προλάβαινες προηγουμένως.

Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή και κάνε τις ώρες σου όσο πιο εποικοδομητικές και fun μπορείς. Δοκίμασε νέες μάσκες προσώπου και μαλλιών, κάνε καθημερινά μια ρουτίνα ομορφιάς που θα δώσει έμφαση στο δέρμα και τα μαλλιά σου, φτιάξε την ντουλάπα σου και ξεφορτώσου ότι δεν σου χρειάζεται πια.

Μπορεί να σου ακούγεται ασήμαντο όμως πίστεψέ με το ρούχο που επιλέγεις να φοράς καθημερινά παίζει μεγάλο ρόλο στην διάθεση και την ψυχολογία σου. Οι πιτζάμες μπορεί να είναι μια πολύ άνετη επιλογή όμως δεν είναι για κάθε μέρα αφού θα σε κάνουν να νιώθεις άρρωστη και θα σε βάλουν σε κλίμα στασιμότητας.

Κάπου εδώ θα σου θυμίσω ότι τα μαγαζιά μπορεί να έκλεισαν όμως μπορείς να κάνεις τις αγορές σου εύκολα online από το κινητό ή τον υπολογιστή σου. Εμείς για να στο κάνουμε πιο εύκολο συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα ρούχα της αγοράς για τις μέρες στο σπίτι.

1

TOPSHOP

2

TOPSHOP

3

TOPSHOP

PINK

H&M

WHITE

H&M

7

PINK WOMAN

8

PINK WOMAN

9

PINK WOMAN

10

PINK WOMAN

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved