Shopping Guide: Τα ωραιότερα t-shirts με θετικα μηνύματα για να περάσει η καραντίνα

Βρήκαμε τα t-shirt που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά πια και σιγά σιγά η θερμοκρασία θα ανεβαίνει και θα μας χαρίζει ηλιόλουστες μέρες. Εμείς για την ώρα συνεχίζουμε να #ΜένουμεΣπίτι, να προσέχουμε και να προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξες. Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα μπορούμε να χαρούμε πάλι τον ήλιο καθώς και τις ανοιξιάτικες βόλτες μας.

Ως τότε έχουμε πολύ χρόνο και είναι ίσως η τέλεια ευκαιρία να γίνουν πράγματα που δεν προλαβαίναμε προηγουμένως. Μπορούμε να κάνουμε διαλογή των ρούχων και να ξεφορτωθούμε ότι δεν φοράμε πια, για να δώσουμε χώρο στα ανοιξιάτικά μας.

Η ντουλάπα κάθε κοπέλας περιέχει σίγουρα πολλά t-shirt αφού αποτελούν βασικό κομμάτι και μπορούν να φορεθούν άνετα όλο το χρόνο. Συνδυάζονται με τα πάντα όπως το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, με φόρμες, με κολάν ή και με φούστα. Το καλύτερο όμως είναι πως μπορείς να τα φοράς από το πρωί στο σχολείο, στη βόλτα, το σινεμά και με τις κατάλληλες προσθήκες να είσαι καλοντυμένη σε κάθε περίσταση.

Τις μέρες αυτές που βρίσκεσαι κλεισμένη στο σπίτι, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα μπλουζάκι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα, όμορφα και θα σε γεμίζει αισιοδοξία. Θα το φοράς στον καναπέ, το μπαλκόνι, τις ώρες του διαβάσματος ή στον περίπατό σου. Μην ξεχνάς πως μπορείς να κάνεις τις αγορές σου εύκολα online και να έχεις μέσα σε λίγες μέρες ότι διάλεξες στην πόρτα σου.

Εμείς για να στο κάνουμε πιο εύκολο, βρήκαμε τα πιο cool και οικονομικά t-shirt της αγοράς για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να το κάνεις δικό σου.

HM

H&M

MARKSSPE

MARKS & SPENCER

PINKW2

PINK WOMAN

PINKWOMAN1

PINK WOMAN

TOPSHOP1

TOPSHOP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved