Shopping Guide: Οι ωραιότερες πυτζάμες για τις εμφανίσεις σου μέσα στο σπίτι

Για να περάσεις τις μέρες του #ΜένουμεΣπίτι με άνεση και πολύ στιλ.

Εσύ που διαβάζεις αυτές εδώ τις γραμμές, πιθανότατα είσαι στο κρεβάτι ή τον καναπέ, αγκαλιά με μια κούπα καφέ και φορώντας ότι πιο ασυνδίαστο υπάρχει ( το mix n’ match στην αποθέωσή του δηλαδή) .

Οι μέρες κυλούν και το #μένουμεσπίτι επιβάλει να αφήσουμε στην άκρη τα ρουχαλάκια μας και να χωθούμε σε ένα σετ ωραιότατες πυτζάμες. Ήρθε η στιγμή δηλαδή να νιώσεις πως βρίσκεσαι μονίμως σε #pyjamaparty ή σε mood διακοπών.

Εμείς σου προτείνουμε να εκμεταλλευτείς τον χρόνο και την άνεση του σπιτιού για να διαβάσεις, να κοιμηθείς ( πολύ!), να μαγειρέψεις, να τελειώσεις επιτέλους αυτά τα επεισόδια που δεν προλάβαινες στο Netflix, να κάνεις βιντεοκλήσεις με τους φίλους σου ή πράγματα για να παραμείνεις όμορφη. ( έρχεται σούπερ άρθρο σχετικά με αυτό, #staytuned).

Κακά τα ψέματα κορίτσια, δεν υπάρχει καλύτερο outfit για το άραγμα στο σπίτι από τις αγαπημένες σου πυτζάμες. Ναι, αυτές με τα αρκουδάκια, τους μονόκερους και οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις όμορφα και κυρίως άνετα τις ώρες που θα είσαι κλεισμένη μέσα ( πλέον θα είναι πολλές).

Εμείς είμαστε πάντα εδώ για σένα και βρήκαμε τις ωραιότερες, τις πιο cool και οικονομικές πυτζάμες για να διαλέξεις αυτές που σου ταιριάζουν περισσότερο.

tezenis1

TEZENIS

TZENIS2

TEZENIS

hm1

H&M

HM2

H&M

TOPSHOP1

TOPSHOP

TOPSHOP2

TOPSHOP

TRIUMPH

TRIUMPH

MARKSPENC

MARKS & SPENCER

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved