Κάντο όπως η Selena Gomez! Βρες τα πιο ωραία χρυσά κοσμήματα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σου δείχνει το δρόμο για να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου.

Για ακόμη μια φορά πρέπει να ευλογήσουμε τη Selena Gomez που είναι θερμή υποστηρικτής των προσιτών αγορών. Παρόλο που η ηθοποιός, τραγουδίστρια και πρόσφατα ιδιοκτήτρια σειράς καλλυντικών παραδέχθηκε ότι το ταξίδι της στο προσωπικό στυλ περιλαμβάνει τα πάντα, έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται αρκετά για τους φανς της και το budget τους και συνήθως δεν διαφημίζει ακριβά πράγματα.

Στο πρόσφατο βίντεο στο Youtube κανάλι του Genius, η Selena αποκάλυψε το ισχυρό μήνυμα που κρύβετα πίσω από το νέο της τραγούδι με τίτλο Rare. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά έκανε τα μάτια μας να γίνουν καρδούλες, ήταν το χαριτωμένο, χρυσό κολιέ που στόλιζε το λαιμό της.




https://www.instagram.com/p/B0oiNRLjsv3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια επιλέγει συχνά κοσμήματα όπως χρυσές αλυσίδες, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και τελευταία κυρίως χρυσούς κρίκους που αποτελούν και μεγάλη τάση. Η ίδια έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο χρυσό χρώμα το οποίο ομολογούμε πως μας αρέσει πολύ. Οι χρυσοί κρίκοι είναι πολύ cool, ταιριάζουν με πολλά ρούχα και στιλ και μπορείς άνετα να τους φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Θα είναι η τέλεια πινελιά στο πρωινό σου ντύσιμο με το αγαπημένο σου τζιν και ένα t-shirt. Το ίδιο ισχύει όμως και με το μίνι μαύρο φόρεμά σου , το οποίο θα δειξει ακόμα πιο κομψό και στιλάτο με ένα ζευγάρι ωραίους κρίκους ή μια χρυσή αλυσίδα.

Στην αγορά θα βρεις πολλές ιδιαίτερες αλυσίδες για το λαιμό, περίτεχνα σκουλαρίκια και κρίκους για να προσθέσεις στο ντύσιμό σου και να το απογειώσεις. Εμείς βρήκαμε για σένα μερικά από τα ωραιότερα χρυσά κοσμήματα που κυκλοφορούν στην αγορά για να πάρεις ιδέες και σου τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery.

2gold

ASOS

1gold

ASOS

HM

H&M

CHAIN

H&M

PINKWOMAN

PINK WOMAN

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved