Shopping guide: Οι πιο ωραίες στέκες μαλλιών για εσένα που μακραίνεις τις αφέλειές σου

Βρήκαμε τα ωραιότερα headband που πρέπει να βάλεις στο κεφάλι σου για βόλτες με στιλ.

Ολοένα και περισσότερα κορίτσια φοράνε αξεσουάρ μαλλιών αφού είναι από τις μεγαλύτερερες τάσεις. Τα headband ή όπως εμείς λέμε οι στέκες μαλλιών είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να δώσεις μια πινελιά στο λουκ σου. Ακόμη και το πιο απλό, καθημερινό ντύσιμο μπορεί να δείξει σούπερ στο λεπτό, μόνο προσθέτοντας στο κεφάλι σου μια ιδιαίτερη στέκα.

Το καλύτερο είναι πως ταιριάζει σε όλες : είτε έχεις μαύρα ή ξανθά μαλλιά, σγουρά ή ίσια μπορείς να δοκιμάσεις την τάση και να είσαι στιλάτη όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι ακόμη κι εσύ που έχεις κοντά μαλλιά μπορείς να πας το κούρεμά σου ένα βήμα παραπέρα.

Υπάρχουν άφθονες στέκες στην αγορά για να επιλέξεις σε όλα τα χρώματα και τις υφές.

Στη μόδα είναι πολύ οι μεγάλες βελούδινες στέκες, οι στέκες με πέρλες, με αλυσίδες ή αυτές με έντονο χρώμα που είναι ιδανικές για τις ανοιξιάτικές σου βόλτες. Είναι πολύ οικονομικές και έτσι μπορείς να αποκτήσεις διάφορες και να τις αλλάζεις ανάλογα με το ντύσιμο και την διάθεσή σου.

Για τις πρωινές σου εμφανίσεις μπορείς να πάρεις ένα headband σε έντονο χρώμα ή μια στέκα με print την οποία θα φοράς με τα μονόχρωμα ρούχα σου. Δεν είναι απαγορευτική για τις βραδινές σου εμφανίσεις, το αντίθετο μάλιστα. Μια εντυπωσιακή στέκα μπορεί να απογειώσει το ντύσιμό σου και να σε μετατρέψει σε fashion icon.

Εμείς βρήκαμε για σένα τις ωραιότερες στέκες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και σου τις παρουσιάζουμε για να επνευστείς:

asos1

ASOS

asos2

ASOS

hm1

H&M

mango1

MANGO

mango2

MANGO

asos3

ASOS

hm2

H&M

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved