Shopping guide: Τα πιο ωραία nude κραγιόν της αγοράς

Ήρθε η ώρα να δεις τα ωραιότερα nude κραγιόν που κυκλοφορούν και να τα βάλεις στα χείλη σου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλες μας αγαπάμε το μακιγιάζ. Το ωραίο μακιγιάζ δεν χρειάζεται να είναι ούτε πολύ έντονο, ούτε υπερβολικό αρκεί να τονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά μας και να μας δείχνει όμορφες και φρέσκες.

Τα κραγιόν είναι ίσως ο ωραιότερος και ο πιο γρήγορος τρόπος να τονίσεις την θηλυκότητά σου. Δίνουν χρώμα στα χείλη σου, τα κάνουν πιο σαρκώδη, ζουμερά και σου δίνουν αμέσως μια ωραία εικόνα. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τα nude κραγιόν, τα οποία είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή που μπορείς να διαλέξεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Είναι σούπερ επιλογή για τις πρωινές σου εμφανίσεις, όπου θέλεις να είσαι βαμμένη αλλά όχι και τόσο πολύ. Ένα καφέ nude κραγιόν θα τονίσει το φυσικό σου χρώμα και θα αναδείξει τα χείλη σου. Αν έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα μπορείς να επιλέξεις ένα μπεζ κραγιόν ενώ αν έχεις πιο σκουρόχρωμο δέρμα, τα πιο σκούρα-καφέ κραγιόν είναι ότι πρέπει για σένα.

Στις βραδινές σου εξόδους μπορείς άνετα να βάλεις ένα nude κραγιόν για μια πιο φυσική εμφάνιση και να δώσεις ένταση στο μακιγιάζ των ματιών σου. Στην αγορά υπάρχουν πολλά ωραία και οικονομικά κραγιόν για να επιλέξεις αυτά που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου.

Εμείς για να σε βγάλουμε από τον κόπο του ψαξίματος, ξεχωρίσαμε για σένα τα ωραιότερα nude κραγιόν στην gallery που ακολουθεί:

sephora2

SEPHORA

smashbox

SMASHBOX

toofaced

TOO FACED

anastasia copy

ANASTASIA BEVERLY HILLS

dust1

DUST & CREAM

dust2

DUST & CREAM

mac

MAC

macpatentpaint

MAC

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved