Shopping Guide: Βρήκαμε τις πιο ωραίες τζιν φούστες για τη βόλτα και το σχολείο

Βρήκαμε τις πιο ωραίες τζιν φούστες τις οποίες πρέπει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Είναι ένα από τα κομμάτια που πραγματικά αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου, αφού συνδυάζει δύο χαρακτηριστικά που ψάχνουμε όλα τα κορίτσια σε κάθε ρούχο: άνεση και ποικιλία συνδυασμών. Οι τζιν φούστες δεν μπήκαν τώρα στη ζωή μας αφού τις είδαμε πρώτη φορά στα 90's στην παλαιομοδίτικη εκδοχή τους. Σήμερα οι τζιν φούστες είναι πιο επίκαιρες από ποτέ και επιστρέφουν στην πιο girly έκδοση που θα σε κάνει ακαταμάχητη.

Μια τζιν φούστα μπορείς άνετα να φορέσεις στο σχολείο, το γραφείο, στην συναυλία, στο νησί, στην βραδινή βόλτα, ακόμη και στο πρώτο ραντεβού. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή ντυσίματος αφού με μικρές, κατάλληλες αλλαγές μπορείς να είσαι με αυτήν από το πρωί ως το βράδυ.

Για τις πρωινές σου βόλτες διάλεξε μια ωραία τζιν φούστα και ταίριαξέ την με ένα t-shirt για να είσαι άνετη και στιλάτη. Αν θες να απογειώσεις το λουκ, πρόσθεσε ένα καπέλο ή ένα beltbag και sneakers. Για τις βραδινές σου εμφανίσεις μπορείς να την βάλεις με ένα μεταξωτό πουκάμισο και το αγαπημένο σου ζευγάρι γόβες. Ακόμη μπορείς να την φορέσεις με ένα κορμάκι ή crop top για να είσαι σέξι και κομψή.

Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία από τζιν φούστες σε διάφορα χρώματα και μήκη. Τόλμησε να παίξεις με συνδιασμούς και δοκίμασε μια μαύρη τζιν φούστα , μια φούστα σε έντονο χρώμα ή ακόμη και λευκή που είναι σούπερ για τις ανοιξιάτικες βόλτες σου.

Εμείς σου βρήκαμε μερικές από τις ωραιότερες τζιν φούστες που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά για να διαλέξεις και να τις κάνεις δικές σου.

jean1

ATTRATIVO

jean2

FUNKY BUDDHA

hm

H&M

HM2

H&M

TOPSHOP

TOPSHOP

MANGO

MANGO

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved