Shopping Guide: Οι πιο ωραίες ανοιξιάτικες φούστες που φοριούνται και στο σπίτι

Οι ωραιότερες φούστες για να κάνεις τα πιο cool ανοιξιάτικα outfit.

Οι φούστες είναι από τα πιο hot και αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας. Κολακεύουν τα περισσότερα κορίτσια και συνδιάζονται πολύ εύκολα και με διαφορετικούς τρόπους. Η mini, midi ή maxi φούστα σου μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη αρκεί να προσέξεις πώς θα την συνδιάσεις.

Η mini φούστα είναι ιδανική για τις πρωινές σου βόλτες και πάει σούπερ με ένα απλό t-shirt ή ένα πουκάμισο και τα αγαπημένα σου sneakers. Για πιο βραδινές εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις μια δερμάτινη φούστα ή τζιν με ένα crop top ή ένα μονόχρωμο μπλουζάκι και να ολοκληρώσεις το ντύσιμο με ένα ζευγάρι μποτάκια ή γόβες.

Φέτος είναι για ακόμη μια σεζόν στη μόδα οι φούστες με prints αλλά και οι floral φούστες που είναι και ο ορισμός του ανοιξιάτικου outfit. Είναι ευκολοφόρετες και μπορούν να σε κρατήσουν κομψή και στιλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προκύπτει ξαφνικό ραντεβού και δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις; Μην ανυσηχείς γιατί μπορείς άνετα να κρατήσεις το σύνολό σου όλη την διάρκεια της ημέρας και απλά να προσθέσεις κάποια αξεσουάρ για να κάνεις το λουκ σου πιο βραδινό και επίσημο.

Στην αγορά υπάρχουν φούστες για κάθε γούστο και στιλ σε πολλά μήκη και χρώματα. Προτίμησε να πάρεις κάτι διαφορετικό από αυτές που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου και παίξε με συνδιασμούς για να κάνεις εντυπωσιακά σύνολα.

Εμείς βρήκαμε τις πιο ωραίες ,ανοιξιάτικες φούστες της αγοράς για να διαλέξεις και να τις κάνεις δικές σου.

skirt1

PINK WOMAN

skirt4

FUNKY BUDDHA

skirt2

PINK WOMAN

skirt5

MANGO

skirt6

PEPE JEANS

skirt3

TOPSHOP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved