Shopping guide: Tα ωραιότερα τσαντάκια για τη βραδινή σου έξοδο

Δες πρώτη τα ωραιότερα βραδινά τσαντάκια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Είναι γεγονός πως τα κορίτσια έχουμε δύο αδυναμίες : τα παπούτσια (κυρίως ψηλοτάκουνα αν και δεν λέμε όχι στα υπόλοιπα) και τις τσάντες.

Η τσάντα είναι βασικό στοιχείο μιας εμφάνισης οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Είναι απαραίτητη καθώς μέσα σε αυτή βάζουμε από το κινητό μας τηλέφωνο, μέχρι τα καλλυντικά ή ακόμη και αλλαξιά με ρούχα αν χρειαστεί (σήκωσε το χέρι ψηλά αν το κάνεις κι εσύ!).

Επιπλέον μια τσάντα μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή μας και να μας δώσει αυτή την extra πινελιά που έλειπε από το look μας. Στις βραδινές μας εξόδους αποφεύγουμε τις μεγάλες τσάντες αφού δεν είναι καθόλου πρακτικές. Προσωπικά δεν ξέρω καμία κοπέλα να πέρασε καλά σε club προσπαθώντας όλο το βράδυ να χωρέσει κάπου την τεράστια τσάντα της.

Αντίθετα προτιμάμε τα μικρά τσαντάκια τύπου φάκελος, τα clutch bag και τώρα τελευταία τα beltbag που είναι και τεράστια τάση. Εμείς βρήκαμε για σένα τα πιο ωραία βραδινά τσαντάκια που κυκλοφορούν στην αγορά και σου τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery για να πάς στα μαγαζιά προετοιμασμένη.

HM

Η&M

PINKWOMAN

PINK WOMAN

PEPEJEANS

PEPE JEANS

MANGO

MANGO

ASOS

ASOS

TOPSHOP

TOPSHOP

asos

ASOS

funkybudda

FUNKY BUDDHA

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved