Shopping Guide: Αυτά είναι τα 10 ωραιότερα κόκκινα κραγιόν

Βρες τα πιο ωραία κόκκινα κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά και ετοιμάσου να σαγηνεύσεις.

Αυτό το άρθρο είναι μια γιορτή των κοριτσιών που βλέπουν τα χείλη τους ως προέκταση της προσωπικότητάς τους. Είναι για τις κοπέλες που ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν δηλώσεις, με τα χείλη τους.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα κορίτσι που επιλέγει να φορά κόκκινο κραγιόν γεμάτο αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια. Αλλά ας είμαστε ξεκάθαρες. Όταν λέμε "κόκκινο", δεν εννοούμε μόνο το κόκκινο χρώμα. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις από λαμπερό κόκκινο, σκούρο βυσσινί ή ακόμη και φωτεινό πορτοκαλί.

Το κόκκινο κραγιόν είναι το πιο σαγηνευτικό στοιχείο μακιγιάζ και επιβάλλεται να υπάρχει στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου. Τα κόκκινα χείλη είναι εντυπωσιακά και σέξι και μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις χωρίς να χρειαστεί να βαφτείς πολύ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να βάλεις κόκκινο κραγιόν είναι η κατάσταση των χειλιών σου. Τα ξηρά, αφυδατωμένα ή σκασμένα χείλη, είναι απαγορευτικά για το κόκκινο χρώμα. Φρόντισε να τα απολεπίσεις με ένα scrub πριν εφαρμόσεις το αγαπημένο σου κραγιόν.

Δες στον παρακάτω οδηγό αγοράς τα 10 ωραιότερα κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά για να επιλέξεις το κατάλληλο για σένα.

atticamaybelline

MAYBELLINE

atticaseventeen

SEVENTEEN

atticasmashbox

SMASHBOX

attyicabobbibrown

BOBBI BROWN

lorealsephora

LOREAL

maxfactorgallery

MAX FACTOR

pupagallerie

PUPA

radiantgallery

RADIANT

sephoradarkred

SEPHORA

sephoramatte

SEPHORA

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved