Shopping Guide : Αυτά είναι τα ωραιότερα παλτό της φετινής σεζόν

Το παλτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας. 

Αν περιμένεις κι εσύ πώς και πώς τις μέρες που θα φοράμε λιγότερα ρούχα και θα χαιρόμαστε τον ήλιο, πρέπει να κάνεις ακόμη υπομονή. Όσο κι αν θέλουμε να ντυθούμε για τον καιρό που ονειρευόμαστε, όχι για τον καιρό που έχουμε, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι οι θερμότερες μέρες αργούν. Ο χειμώνας είναι εδώ για λίγο ακόμη και ως τότε πρέπει να προφυλαχτούμε από το κρύο και να παραμείνουμε ζεστές.

Οι κρύες μέρες είναι μια ευκαιρία να πειραματιστούμε με το στυλ μας,να προστατευτούμε από τις χαμηλές θερμοκρασίες και να δοκιμάσουμε να είμαστε κομψές χωρίς να μοιάζουμε με χιονάνθρωπο. Αγοράζοντας ένα καλό παλτό, στόχος είναι να το έχεις στη ντουλάπα σου για πολλές σεζόν, οπότε καλό θα ήταν να μη βιαστείς να αποφασίσεις.

Επέλεξε ένα παλτό σε ουδέτερο χρώμα που θα ταιριάζει με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Μπορείς ωστόσο να πειραματιστείς με τις υφές, τα χρώματα και τα print.

Στον παρακάτω οδηγό θα βρεις τα πιο ωραία παλτό που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

coat1

MARKS & SPENCER

coat2 copy

ATTRATTIVO

COAT 3

ASOS

COAT4

TOPSHOP

COAT5

MANGO

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved