Shopping Guide: Αυτά είναι τα ωραιότερα ζιβάγκο της φετινής σεζόν

Άρπαξε την ευκαιρία των εκπτώσεων και επένδυσε σε ένα item με ψηλό λαιμό.

Οι κρύες μέρες του χειμώνα είναι εδώ και μας έχουν βάλει στη διαδικασία να βγάλουμε από την ντουλάπα μας τα πιο ζεστά κομμάτια που διαθέτουμε. Χοντρά μπουφάν και παλτό, φαρδιά πουλόβερ, κασκόλ, γάντια και σκουφιά είναι στο φόρτε τους αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, φέτος τον χειμώνα υπάρχει ένα trend που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα και μπορεί να σε κρατά ζεστή, αλλά και μοδάτη την ίδια στιγμή.

Αναρωτιέσαι για ποια τάση μιλάμε; Μα, φυσικά, για το ζιβάγκο. Είτε με πολύ ψηλό λαιμό, είτε με πιο χαμηλό, το ζιβάγκο έχει επανέλθει δυναμικά και μπορείς να το βρεις σε διάφορες εκδοχές. Μην ξεχνάς ότι έχουμε δει πολλές celebrities να το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους, όπως η αγαπημένη Selena Gomez. Στην αγορά θα βρεις από απλές μπλούζες που μπορείς να φοράς κάθε μέρα στο σχολείο, tops με διαφάνειες, αλλά και φορέματα και να είσαι σίγουρη ότι θα σε βολέψουν πάρα πολύ.

Εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και στον παρακάτω οδηγό θα βρεις πολλά ζιβάγκο κομμάτια, που πραγματικά θα σε ενθουσιάσουν!

asos

Cropped turtle neck πουλόβερ, ASOS

hm

Κορμάκι, H&M

topshop 1

Φόρεμα, TOPSHOP

Mango

Μπεζ πουλόβερ, MANGO

Marks Spencer

Ζιβάγκο πουλόβερ με ρίγα στο πλάι, MARKS & SPENCER

Pink Woman 2

Cutout πλεκτό, PINK WOMAN

topshop

Λευκό τοπ, TOPSHOP

Pink Woman

Τοπ με όγκους στα μανίκια, PINK WOMAN

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved