Shopping Guide: 6 σχολικές τσάντες για να ξεφύγεις από το κλασικό backpack

Λες να είσαι η μόνη που θα το τολμήσεις;

Η σχολική τσάντα είναι το βασικότερο αξεσουάρ της καθημερινότητάς σου για 10 μήνες το χρόνο, οπότε ξέρουμε ότι σε απασχολεί πολύ να είναι και εντυπωσιακή, εκτός από χρηστική. Και επίσης φανταζόμαστε ότι αυτό που σε ενδιαφέρει να ανανεώνεις με την έναρξη του σχολείου είναι η τσάντα σου. Βαριέσαι να έχεις την ίδια κάθε χρόνο ή μπορεί και να έχει φθαρεί πολύ αν την κρατούσες όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ήρθε η ώρα, τέλος πάντων, να την ανανεώσεις για κάποιο λόγο.

Σίγουρα το να επιλέξεις μία κλασική τσάντα πλάτης είναι η εύκολη λύση. Όμως, είναι και πολυφορεμένη, δε νομίζεις; Όλες οι συμμαθήτριές σου θα έχουν την ίδια τσάντα σε διαφορετικό σχέδιο και χρώμα και εμείς δε θέλουμε κάτι τέτοιο για σένα. Θέλουμε βρε παιδί μου να κάνεις τη διαφορά.

Αυτό μπορείς να το καταφέρεις «πετώντας» από το μυαλό σου την ιδέα μιας κλασικής τσάντας πλάτης και επιλέγοντας μια tote bag που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να εντυπωσιάσεις τους συμμαθητές και τους δασκάλους σου.

Εμείς κάναμε μία βόλτα στο Internet, βρήκαμε μερικές «διαφορετικές» σχολικές τσάντες και σου δείχνουμε τι μπορείς να αγοράσεις.

Nike Radiate

Radiate, Nike

3D BACKPACK ADIDAS

3D BACKPACK, ADIDAS

ASOS DESIGN L initial

DESIGN L initial, ASOS

EXE TSAKIRIS MALLAS

EXE, TSAKIRIS MALLAS

Shopper HM

Shopper, H&M

SHOULDER BAG FUNKY BUDDHA

SHOULDER BAG, FUNKY BUDDHA

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved