Shopping guide: 7 κρέμες σώματος που κοστίζουν κάτω από 14 ευρώ

Θα τις λατρέψεις, γιατί μυρίζουν θεϊκά!

Είναι καλοκαίρι και το σώμα σου χρειάζεται την απαραίτητη ενυδάτωση μέρα-νύχτα. Ο ήλιος, οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες που μπορεί να κάθεσαι στην παραλία ή να βολτάρεις στην πόλη αφυδατώνουν και ταλαιπωρούν το δέρμα σου όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται.

Κι αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Καλό είναι να προμηθευτείς μία κρέμα σώματος που θα σου χαρίσει την απαραίτητη ενυδάτωση, φρεσκάδα και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σου.

Ιδανικά, θα πρέπει να εφαρμόζεις την κρέμα σώματος πρωί και βράδυ για να είναι διαρκώς ενυδατωμένο το δέρμα σου, αλλά και τις στιγμές που εσύ η ίδια αισθάνεσαι ότι το δέρμα σου «διψάει», όπως για παράδειγμα μετά την παραλία που θα έχεις «λιώσει» στον ήλιο.

Extra tip: Ειδικά μετά το βραδινό ντους, μία κρέμα σώματος με ωραία μυρωδιά θα σε χαλαρώσει και θα σε προετοιμάσει για έναν όμορφο ύπνο.

Στην παρακάτω gallery σού προτείνουμε τις δικές μας αγαπημένες κρέμες σώματος που μπορείς να τις βρεις στις καλύτερες τιμές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved