Όσα χρειάζεσαι για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο το καλοκαίρι

 

3 tips για να έχεις υγιή και λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι.

Ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας ταλαιπωρούν πολύ τα μαλλιά το καλοκαίρι. Τα μαλλιά θαμπώνουν, γίνονται άγρια, μπλέκονται, σπάνε πιο εύκολα και φριζάρουν με το παραμικρό.

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θέλεις τα μαλλιά σου να έχουν αυτήν την εικόνα. Άλλωστε, για όλα τα κορίτσια τα μαλλιά τους είναι πολύτιμα. Σίγουρα, δεν αποτελεί λύση το να μην πας καθόλου στην παραλία ή να είσαι διαρκώς κάτω από την ομπρέλα σου.

Το μόνο που χρειάζονται τα μαλλιά σου είναι φροντίδα και περιποίηση. Πώς θα καταφέρεις, λοιπόν, να μην τα επιβαρύνεις και να τα διατηρήσεις υγιή και λαμπερά;

Φόρα καπέλο

Φρόντισε να εφοδιαστείς με ένα large καπέλο και θα με θυμηθείς. Πραγματικά, είναι σωτήριο και θα σου προσδώσει και στυλ και προστασία.

Μην τα χτενίζεις βρεγμένα

Όχι! Μη διανοηθείς να χτενίσεις τα μαλλιά σου μόλις βγεις από τη θάλασσα. Ειδικά όταν έχει μείνει πάνω το αλατόνερο, τα μαλλιά σου είναι πολύ εύθραυστα και είναι πανεύκολο να σπάσουν.

Ξέχνα για λίγο το πιστολάκι

Ο ζεστός αέρας του σεσουάρ αφυδατώνει τα μαλλιά σου, τα οποία είναι ήδη ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και τον ήλιο. Εκμεταλλεύσου τις υψηλές θερμοκρασίες και άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν μόνα τους.

Δες στην παρακάτω gallery τα προϊόντα που αγαπάμε και πραγματικά θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις τη φθορά των μαλλιών σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved