H ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη συλλεκτική σειρά FÖRNYAD

Μία νέα συλλογή που σίγουρα θα σε βάλει σε shopping mode.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει τη νέα, συλλεκτική σειρά FÖRNYAD, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τη Sarah Andelman, Διευθύντρια Δημιουργικού Τμήματος της μπουτίκ colette και τον σχεδιαστή Craig Redman, δημιουργό του Darcel Disappoints.

Το γνωστό καρτούν, δημοφιλές στο χώρο της μόδας και του design, με το μοναδικό του στιλ και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή στη Νέα Υόρκη, πρωταγωνιστεί στη νέα συλλεκτική σειρά, αφιερωμένη στη φοιτητική ζωή. Κάθε προϊόν ανεβάζει τη διάθεση, μέσα από απρόσμενα χρώματα, ιδιαίτερο design, χιούμορ και παιχνιδιάρικα μοτίβα.

Τα βασικά στοιχεία της φιγούρας του Darcel, επαναλαμβάνονται σε όλη τη συλλογή και τονίζονται από το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της colette. Το μάτι του Darcel γίνεται σκαμπό και φωτιστικό, το σήμα κατατεθέν του, το μονόκλ, μετατρέπεται σε χαλί ενώ ο συνδυασμός των στοιχείων αυτών, με μια ποικιλία άλλων σχημάτων δημιουργούν το πιο πολύχρωμο και χαρούμενο κάλυμμα καναπέ και κάδο απορριμμάτων! Επιπλέον, τα τραπέζια και τα σερβίτσια, σε απλές μορφές αλλά με έντονες πινελιές, ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του χώρου.

Πέρα από τα έπιπλα και διακοσμητικά, η σειρά FÖRNYAD περιλαμβάνει και όλα τα «απαραίτητα» κομμάτια για την ακαδημαϊκή χρονιά, όπως σακίδιο, είδη γραφείου, θήκη για tablet κ.α., όλα σχεδιασμένα με χιούμορ και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Τέλος, η συνεργασία της ΙΚΕΑ με τον Craig Redman ολοκληρώνεται με την κυκλοφορία της ανανεωμένης τσάντας μεταφοράς, ενός από τα πλέον εμβληματικά προϊόντα της IKEA. «Με το νέο μοτίβο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τσάντα μεταφοράς αν θέλετε να μεταφέρετε πράγματα με στιλ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

Γνωρίστε τον συναρπαστικό κόσμο του Darcel Disappoints και ανακαλύψτε τη νέα, συλλεκτική σειρά FÖRNYAD στα καταστήματα ΙΚΕΑ καθώς και στο ΙΚΕΑ.gr.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved