4 βιβλία που θα θέλεις να διαβάζεις όλο το φθινόπωρο

Είναι ιδανικά για teens και σου υπόσχομαι πως δεν θα τα βαρεθείς!

Το φθινόπωρο έχει κάνει ουσιαστικά πια την εμφάνισή του στη ζωή μας, η θερμοκρασία έχει πέσει και η διάθεσή σου είναι τέτοια που θέλεις να μένεις λίγο παραπάνω στο σπίτι!

Εκείνα λοιπόν τα χαλαρά απογεύματα ή πρωινά Κυριακής, που θέλεις να περάσεις όμορφα και δημιουργικά την ώρα σου στο σπίτι, μπορεί να διαβάσεις ένα βιβλίο!

Εμείς επιλέξαμε για σένα τα καλύτερα βιβλία και οι επιλογές μας θα σε συντροφεύσουν όποια διάθεση κι αν έχεις! Έλα να σε βάλουμε σε Mood εξωσχολικού και ωραίο διαβάσματος.

12676 03

Ρ. Λ. Στάιν: «Μην ξενυχτήσεις»

Στη µικρή πόλη Σέιντισαϊντ, φροντίζεις να µη µείνεις ξύπνιος µέχρι αργά, γιατί µπορεί να σου συµβούν ένα σωρό φριχτά πράγµατα...

Τόσο στη διάρκεια της µέρας όσο και µέσα στη νύχτα η Λίζα Μπρουκς ταλαιπωρείται από εφιάλτες και παραισθήσεις. Μήπως οφείλονται στο τροµακτικό δυστύχηµα που την καθήλωσε για βδοµάδες στο νοσοκοµείο; Όταν η Λίζα µαθαίνει πως µια γειτόνισσα ψάχνει µπέιµπι σίτερ για το αγοράκι της, αρπάζει την ευκαιρία για να απασχοληθεί µε κάτι και να ξεφύγει από τις βασανιστικές σκέψεις της. Όµως, τότε ξεκινούν οι φόνοι – και οι φίλοι της Λίζας αρχίζουν να πεθαίνουν ο ένας µετά τον άλλον. Άραγε οι εφιάλτες της γίνονται πραγµατικότητα;

Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης, Εκδόσεις Μεταίχμιο

605182

Shannon Kirk: Η Μέθοδος 15/33

Η απαγωγή μιας 16χρονης εγκύου, η τελευταία από μια αποτρόπαιη σειρά απαγωγών, αποβαίνει μοιραία, όχι όμως για το θύμα. Αυτό το αιχμηρό και διεισδυτικό σαν ξυράφι θρίλερ πρέπει να το διαβάσουν οι λάτρεις του είδους, ιδίως όσοι νομίζουν ότι τα έχουν δει όλα.

09317 03

NICHOLAS SPARKS: «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ»

Ο Νόα Καλχούν έχει μόλις επιστρέψει στη γενέτειρά του ύστερα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να αναπαλαιώσει μια παλιά αγροικία και να ξαναβρεί την εσωτερική του γαλήνη κοντά στη φύση. Όμως τον νου του κατακλύζει η σκέψη ενός πανέμορφου κοριτσιού που ερωτεύθηκε πριν από δεκατέσσερα χρόνια, ενός κοριτσιού που αιχμαλώτισε την καρδιά του όπως καμιά άλλη.

Όταν οι αναμνήσεις του παίρνουν σάρκα και οστά, όταν η Άλι εμφανίζεται αναπάντεχα μπροστά του, το πάθος που σιγόκαιγε μέσα τους παίρνει ξανά φωτιά. Υπάρχουν τόσα εμπόδια για να έχει η ιστορία τους ένα ευτυχισμένο τέλος, ωστόσο η μοναδική δύναμη που τους δίνει η αγάπη τους δεν τους επιτρέπει να εγκαταλείψουν το όνειρό τους.

Μετάφραση: Νάντη Σακκά, Εκδόσεις Μεταίχμιο

898

Lucinda Riley: «Οι κόρες των αστεριών»

Η Μαία Ντ’ Απλειάζ και οι πέντε αδελφές της συγκεντρώνονται στο πατρικό τους σπίτι, την Ατλαντίδα –ένα πανέμορφο, απομονωμένο κάστρο στις όχθες της λίμνης της Γενεύης– όταν μαθαίνουν ότι ο λατρευτός πατέρας τους, ο μυστηριώδης δισεκατομμυριούχος που εκείνες αποκαλούν Πα Σαλτ, έχει πεθάνει. Η Μαία και οι αδελφές της είχαν όλες υιοθετηθεί από τον Πα Σαλτ, όταν ήταν ακόμα μωρά. Με την ξαφνική είδηση του θανάτου του συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια ωθώντας την καθεμία τους στην αναζήτηση της αληθινής καταγωγής της. Η Μαία θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου, σε μια ετοιμόρροπη έπαυλη στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου θα αρχίσει να ενώνει τα κομμάτια για να βρει πώς ξεκίνησε η δική της ιστορία…

Εκδόσεις Διόπτρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved