Η εφαρμογή που σου δίνει «άπειρες» επιλογές για εικόνες και ήχους για το κινητό σου

Μπορείς να κατεβάζεις δωρεάν όσα θες, όποτε θες

Κάθε κινητό έχει κάποιες στάνταρ εικόνες και ήχους αποθηκευμένους στη μνήμη του, τα οποία εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις για ταπετσαρία, ήχο κλήσης ή αφύπνισης, ειδοποιήσεις, κ.ο.κ. Συνήθως, όμως, αυτές οι επιλογές δεν είναι αρκετές για να σε καλύψουν, αρχικά γιατί θες ποικιλία για να αλλάζεις κι έπειτα γιατί μπορεί να μην ανταποκρίνονται καν στο γούστο σου. Αυτό, λοιπόν, που χρειάζεσαι είναι μία εφαρμογή που να σου δίνει μεγάλη γκάμα από όλα τα παραπάνω για να έχεις το κινητό σου, όπως ακριβώς το φαντάζεσαι.

Έχουμε να σου πούμε ότι το application υπάρχει και ακούει στο όνομα Zedge. Το Zedge είναι μία δωρεάν εφαρμογή που σου προσφέρει εκατομμύρια επιλογές σε ήχους ειδοποίησης και ξυπνητηριού, ringtones και wallpapers, για να βρεις αυτά που αρέσουν σε εσένα και που θες να δεις στο κινητό σου.

Τόσο ο ήχος όσο και οι φωτογραφίες είναι υψηλής ανάλυσης, ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ενώ μπορείς να κάνεις αναζήτηση μέσω κατηγοριών για να μη χάνεις χρόνο κοιτώντας πράγματα που δε σου αρέσουν και δε σε αφορούν. Το περιεχόμενο ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα και υπάρχουν μέχρι και επετειακές συλλογές, όπως για το Halloween, τα Χριστούγεννα και του Αγίου Βαλεντίνου.

Πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει το Zedge, με 7 εκατομμύρια να το βαθμολογούν με 4,6 στα 5. Καταλαβαίνεις ότι η ικανοποίηση που προσφέρει στον κόσμο είναι μεγάλη.

Διάβασε επίσης: Η εφαρμογή που προστατεύει το κινητό σου από αδιάκριτα βλέμματα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved