Μήπως «πάσχεις» κι εσύ από το Lucky Girl Syndrome;

Αυτό είναι το manifestation TikTok trend που θα σου αλλάξει τη ζωή!

Το Lucky Girl Syndrome είναι το ολοκαίνουριο, hot TikTok trend, που υπόσχεται να σου αλλάξει τη ζωή και να σε κάνει να πιστέψεις πως όλα θα πάνε καλά για εσένα, γιατί είσαι ένα πολύ τυχερό άτομο. Το συγκεκριμένο σύνδρομο βασίζεται στο Law of Assumption, μια αρχή που δηλώνει ότι η πραγματικότητα είναι μια επέκταση της συνείδησης και των πεποιθήσεών μας. Ως εκ τούτου, αυτό που πιστεύουμε για τον εαυτό μας και όσα υποθέτουμε πως θα έρθουν συνδέονται με την πραγματικότητα. Έτσι, νομίζοντας πως είμαστε τυχεροί θα προσελκύσουμε ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητά μας.

Brown noise: Το νέο TikTok trend που θα σε σώσει από τις αϋπνίες

Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου Lucky Girl;

Παρόλο που αυτή η τακτική φαντάζει ιδανική και λειτουργεί για τους περισσότερους από εμάς, υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων, που δεν ενστερνίζεται τη συγκεκριμένη μέθοδο, ακολουθώντας έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Ειδικότερα, τα άτομα αυτά υποστηρίζουν πως το να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό σε πάει πίσω στη ζωή, καθώς παύεις να προσπαθείς για να κατακτήσεις τους στόχους και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, θεωρώντας πως το σύμπαν θα συνωμοτήσει υπέρ σου, χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι.

Ωστόσο, αναρωτιέσαι, πώς μπορείς να ακολουθήσεις πιστά το Lucky Girl Syndrome αλλάζοντας το mindset σου μια για πάντα; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα δύο παρακάτω tips.

Καθόρισε τι σημαίνει «τύχη» για εσένα

Ναι, δεν ορίζουμε όλοι την έννοια της τύχης με τον ίδιο, ακριβώς, τρόπο. Αφιέρωσε λίγο χρόνο, πιάσε το τετράδιό σου και άρχισε να καταγράφεις τι σε κάνει να αισθάνεσαι τυχερή και τι περιμένεις το επόμενο διάστημα, ώστε να «ολοκληρωθείς» ακόμα περισσότερο.

Θέσε καθημερινούς στόχους

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι άπιαστο. Από το να σηκωθείς από το κρεβάτι σου μισή ώρα νωρίτερα και να γυμναστείς 10 λεπτά παραπάνω, μέχρι το να παρακολουθήσεις το σεμινάριο, που τόσο πολύ ήθελες και δεν τολμούσες όλον αυτόν τον καιρό.

Τι περιμένεις; Δες τη ζωή σου να αλλάζει από σήμερα κιόλας!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved